6 hetes terhes vagyok, barna folyásom van (nem erös) enyhe hasfájással?
Nálam sajnos ilyen folyásnál 5 hetesen elment a baba.
Reggel menj be! Ahogy az időpontod van. Ne idegeskedj. Én is beletörődtem. Azt mondták, ha nem akar megmaradni, akkor nem marad meg a picur. Sajnos... :(
Nekem megmaradt a babácskám szerencsére, de szigorúan feküdnöm kellett és E-vitamint szedni. Tényleg csak WC-re kelhettem fel!
Szorítok!!!
Nekem 4. héten kezdődött a barnázás. Akkor még csak rutascorbint és magnéziumot kellett szednem. Aztán nem múlt el, így a 6. héten kaptam utrogestant. Baba jó van, lassan 11. hétben vagyok.
Ha van magnéziumod szedd be jó nagy adagban 500-1000mg és C vitamint szintén nagy adagban. És próbálj meg reggelig minél többet feküdni, pihenni.
Egyáltalán nem biztos, hogy gond lesz!
Még egyszer előjött úgy a 8. héten, amikor ugye a második elmaradt mensim ideje lett volna. Fekvést nem rendelt el. Nem stresszes a melóm, és irodai. De azért amennyit lehetett feküdtem, pihentem.
Azóta volt egy rákszűrésem, ami után megint barnáztam, de az már másik történet :) Annak is vége.
Nekem a 6. és 7. héten is volt rózsaszínes, barnás folyásom, menstruáció-szerű érzéssel. Semmi nem baj volt, mindkét alkalommal rohantunk a kórházba, ahol először még nem, de a 7. héten már volt szívhang is. A védőnőtől kérdeztem, mi okozta ezt, azt mondta, hogy az, hogy a baba bekapcsolódott a méh vérkeringésébe, és megbontotta az ereket. Az ún. "mindjárt megjön" érzés pedig a terhesség korai szakaszában normális, hiszen a szervezeted szokja az új felállást és nem megy a váltás egyik napról a másikra.
Kívánom a legjobbakat! És azt mondom, ne aggódj! A nőgyógyászom is mondta, hogy minden harmadik nőnél van rózsaszín vagy barnás folyás a terhesség kezdetén, kis görcsökkel, ami ijesztőnek tűnhet, de sok esetben nincs ok az aggodalomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!