Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6 hetes terhes vagyok, barna...

6 hetes terhes vagyok, barna folyásom van (nem erös) enyhe hasfájással?

Figyelt kérdés
Holnap reggel 9-re van idöpontom a nögyógyásznál. tapasztalatokat várok. köszi
2013. márc. 3. 17:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt, sőt piros is. Én ügyeletre mentem. Nem lett baj. Én a helyedbe bemennék.
2013. márc. 3. 17:21
 2/13 A kérdező kommentje:
egyedül vagyok itthon a 3 éves lányommal,külföldön élünk,nem tudok korházba menni. Jogsim,autóm nincs,férjem nincs itthon :( reggel 9.20-ra van idöpontom orvosnál. nagyon meg vagyok ijedve
2013. márc. 3. 17:23
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Nálam sajnos ilyen folyásnál 5 hetesen elment a baba.

Reggel menj be! Ahogy az időpontod van. Ne idegeskedj. Én is beletörődtem. Azt mondták, ha nem akar megmaradni, akkor nem marad meg a picur. Sajnos... :(

2013. márc. 3. 17:31
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem megmaradt a babácskám szerencsére, de szigorúan feküdnöm kellett és E-vitamint szedni. Tényleg csak WC-re kelhettem fel!

Szorítok!!!

2013. márc. 3. 17:33
 5/13 anonim ***** válasza:
86%
Nekem egy hete van ilyen folyasom. Hol rozsaszin, hol barna, hol semmi. 5+0 voltam amikor jelentkezett, ma 6+0 vagyok. Azonnal felhivtam az orvosom. Utrogestan gyogyszert irt fel (ez progeszteron) es szigoru fekvest rendelt. Ma voltam kintrollon. Fejlodik a pici, bar meg nincs szivhang, nem tudni mitol van a verzes, tovabbi ket het szigoru fekvest rendelt (csak wc-re kelhetek fel).
2013. márc. 3. 17:42
 6/13 petera6 ***** válasza:

Nekem 4. héten kezdődött a barnázás. Akkor még csak rutascorbint és magnéziumot kellett szednem. Aztán nem múlt el, így a 6. héten kaptam utrogestant. Baba jó van, lassan 11. hétben vagyok.

Ha van magnéziumod szedd be jó nagy adagban 500-1000mg és C vitamint szintén nagy adagban. És próbálj meg reggelig minél többet feküdni, pihenni.

Egyáltalán nem biztos, hogy gond lesz!

2013. márc. 3. 17:57
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Kedves Utolso! A tuneted megszunt, vagy tart meg? Azert kerdezem, mert nekem azt mondta a doki, ne lepodjek meg, ha a 12. hetig eltart. Fekvest is rendelt? Vagy csinaltal mindent tovabb?
2013. márc. 3. 18:30
 8/13 petera6 ***** válasza:
100%

Még egyszer előjött úgy a 8. héten, amikor ugye a második elmaradt mensim ideje lett volna. Fekvést nem rendelt el. Nem stresszes a melóm, és irodai. De azért amennyit lehetett feküdtem, pihentem.

Azóta volt egy rákszűrésem, ami után megint barnáztam, de az már másik történet :) Annak is vége.

2013. márc. 3. 18:50
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a 6. és 7. héten is volt rózsaszínes, barnás folyásom, menstruáció-szerű érzéssel. Semmi nem baj volt, mindkét alkalommal rohantunk a kórházba, ahol először még nem, de a 7. héten már volt szívhang is. A védőnőtől kérdeztem, mi okozta ezt, azt mondta, hogy az, hogy a baba bekapcsolódott a méh vérkeringésébe, és megbontotta az ereket. Az ún. "mindjárt megjön" érzés pedig a terhesség korai szakaszában normális, hiszen a szervezeted szokja az új felállást és nem megy a váltás egyik napról a másikra.

Kívánom a legjobbakat! És azt mondom, ne aggódj! A nőgyógyászom is mondta, hogy minden harmadik nőnél van rózsaszín vagy barnás folyás a terhesség kezdetén, kis görcsökkel, ami ijesztőnek tűnhet, de sok esetben nincs ok az aggodalomra.

2013. márc. 3. 21:30
 10/13 anonim ***** válasza:
Mit mondott az orvos?
2013. márc. 4. 09:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!