Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6 hetes terhes vagyok, barna...

6 hetes terhes vagyok, barna folyásom van (nem erös) enyhe hasfájással?

Figyelt kérdés
Holnap reggel 9-re van idöpontom a nögyógyásznál. tapasztalatokat várok. köszi
2013. márc. 3. 17:18
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
sziasztok. köszönöm a sok választ. még este fel kellett hivnom a férjem hogy vigyen korházba mert a barna folyás vérzés lett. Megvizsgáltak,de mivel nagyon friss a terhesség,nem mondtak semmit csak hogy várjunk. Ma elmentem a nögyógyászomhoz,ö is megvizsgált,magnéziumot kell innom,sokat feküdni,kímélni magam. Még csak egy kis pontocska látható UH-n,ha nem lesz erösebb vérzésem (most nincs,megint csak barna folyás) akkor van esély hogy megmarad a baba. Nagyon aggódok,remélem minden rendben lesz. Erös az én pici babám,együtt végig csináljuk!!!
2013. márc. 4. 14:23
 12/13 anonim ***** válasza:
Helyes, jo hozzaallas! En is csak pont ennyit tudok tenni, varunk (fekszunk). Majd neha adj hirt, h hogy vagy! Mennyi magneziumot javasoltak naponta? Nekem igeny szerint, ha gorcsolok, de nem tudom mi lehet a napi maximum..
2013. márc. 4. 15:19
 13/13 A kérdező kommentje:
2-3 db / nap. és rengeteg folyadék,azt mondta az orvosom. neked is minden jót!!!
2013. márc. 4. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!