Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Meddig normális érzés?

Meddig normális érzés?

Figyelt kérdés

21 hetesen a has alján enyhén feszítő, keményedő érzés, általában pisilés előtt és közben jelentkezik, de van hogy "csak úgy".

Ahhoz hasonló, amikor első terhességgel, 33 hetesen tágulni kezdtem, ami végett befektettek.

Már egy pár hete tart!

2013. dec. 3. 14:15
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Most vagyok 28 hetes, nekem időszakosan jönnek elő ilyen feszítő érzések, pár napig érzem, aztán magától elmúlik. Szerintem, ha pár hete folyamatos, akkor nem biztos, hogy normális állapot, de kérdezd meg a dokidat. Nem sokára úgyis mész hozzá a cukorterhelés miatt. Inkább egy felesleges kérdés, mint, hogy baj legyen.
2013. dec. 3. 14:40
 2/19 A kérdező kommentje:

hamarabb kell mennem, mert 20 hetes méhszájvizsgálat következik amibe igazából még beleférek. mindenképp megkérdezem tőle is. okosabb mint én :)

Köszi a válaszod!!

2013. dec. 3. 14:46
 3/19 anonim ***** válasza:
Hát én a 27. héten éreztem ilyet elsőnek. Rohantam a dokihoz, aki azt mondta, hogy C2100 lett a méhszájam. Szigorú fekvést javasolt. Tegnap este és ma reggel is előjött megint. Most 29 hetes vagyok. Csütörtökön töltöm a 30-at és akkor megyek dokihoz. Most parázok kicsit. Imádkozom, hogy minden okés legyen...
2013. dec. 3. 14:59
 4/19 anonim válasza:
Nekem pont ennyi idősen kezdődtek a folyamatos keményedések, szurkálások, nyilallások. Minden vizsgálaton mindig, minden rendben volt nálam, dokim szerint akkor már nem okozhatta, mint a kevés folyadék. Meg persze 3*1 Mg-t kellett szednem Most 37 hetes vagyok, 3000-es méhszájjal.
2013. dec. 3. 17:42
 5/19 A kérdező kommentje:

Nekem csak a vasat kell szedni. vannak betegségeim de azokat teljesen kizárnám :)

Lehet esetleg attól, mert még totál lent van a kicsi?

Szorítok,hogy minden rendben legyen veletek is...voltam kórházban pedig még nem kellett sülnöm,tudom milyen érzés :/ rátesz egy lapáttal az idegeskedés is!

2013. dec. 3. 22:09
 6/19 anonim ***** válasza:

21. héten már nincs teljesen lent a picúr, de ha pisilés előtt/közben jelentkezik, akkor lehet, hogy úgy fekszik, hogy feszíti a hólyagod? Nem tudom, de mindenesetre szorítok nehogy probléma legyen.

1. válaszoló

2013. dec. 4. 04:45
 7/19 A kérdező kommentje:
Én is arra gondoltam hogy nyomja :/ végülis, múlthéten voltam ultrahangon ott semmi gond nem volt szerencsére! időpontot pedig jövőhét keddre kaptam. nincs még soká méhszájvizsgálathoz?
2013. dec. 4. 13:39
 8/19 anonim ***** válasza:
Ha közben nem enyhülne az állapotod, akkor szerintem hívd fel a dokid, vagy esetleg menj be az ügyeletre, mondd meg, hogy vizsgáljanak meg, mert első terhességednél is volt hasonló probléma. Inkább egy felesleges kör, mintsem...De ha teheted hétvégén pihenj sokat (már amennyire egy gyerkőc mellett lehet:)).
2013. dec. 5. 04:47
 9/19 anonim ***** válasza:
3-as vagyok. Ma megyek dokihoz. Majd megírom, mi lett. Remélem nem azért feszített tegnapelőtt is az alhasam, mert nyíltam...
2013. dec. 5. 06:32
 10/19 A kérdező kommentje:

Hát 8as, most mondjam azt hogy semmit nem lehet pihenni a lányom mellett? :D egy példa...a hét közepén egyik nap, az egész napos pörgése mellett még éjjel negyed 12 kor nem aludt hanem konyhát "sepregetett" :)

Egyébként most meg már kezd vizesedni a lábam :(

3-as szorítok Neked hogy semmi gond ne legyen! majd írd meg mit mondott az orvos! nem lenne kellemes befeküdni, főleg így ünnepek alatt...

(engem szülésig haza se akartak engedni annak idején..)

2013. dec. 5. 07:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!