Meddig normális érzés?
21 hetesen a has alján enyhén feszítő, keményedő érzés, általában pisilés előtt és közben jelentkezik, de van hogy "csak úgy".
Ahhoz hasonló, amikor első terhességgel, 33 hetesen tágulni kezdtem, ami végett befektettek.
Már egy pár hete tart!
hamarabb kell mennem, mert 20 hetes méhszájvizsgálat következik amibe igazából még beleférek. mindenképp megkérdezem tőle is. okosabb mint én :)
Köszi a válaszod!!
Nekem csak a vasat kell szedni. vannak betegségeim de azokat teljesen kizárnám :)
Lehet esetleg attól, mert még totál lent van a kicsi?
Szorítok,hogy minden rendben legyen veletek is...voltam kórházban pedig még nem kellett sülnöm,tudom milyen érzés :/ rátesz egy lapáttal az idegeskedés is!
21. héten már nincs teljesen lent a picúr, de ha pisilés előtt/közben jelentkezik, akkor lehet, hogy úgy fekszik, hogy feszíti a hólyagod? Nem tudom, de mindenesetre szorítok nehogy probléma legyen.
1. válaszoló
Hát 8as, most mondjam azt hogy semmit nem lehet pihenni a lányom mellett? :D egy példa...a hét közepén egyik nap, az egész napos pörgése mellett még éjjel negyed 12 kor nem aludt hanem konyhát "sepregetett" :)
Egyébként most meg már kezd vizesedni a lábam :(
3-as szorítok Neked hogy semmi gond ne legyen! majd írd meg mit mondott az orvos! nem lenne kellemes befeküdni, főleg így ünnepek alatt...
(engem szülésig haza se akartak engedni annak idején..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!