Miért kell nyílvános helyen szoptatni?
Én is anyuka vagyok és szoptatok, de ma a bevásárlóközpont központi helyén a padoknál,egy anyuka szoptatott. Le sem volt takarva, semmi,
Kimondottan visszataszítónak találom... Nem a szoptatást..de miért kell ezt csinálni, ott ahol van kijelölt hely erre a célra???
Akkor sem normális...ezt úgy sem fogjátok fel! A szoptatás nem a nagy közönségre tartozik. Egy bevásárlóközpontban is találhatnak olyan helyet, ahol kevesebben látják, és nem a legforgalmasabb részen. Ha az ember látná, hogy szerencsétlen próbál minél diszkrétebb lenni, nem is lenne téma. Ha éhes etesd meg, de bocsi...azért 5 perc nema világ vége, hogy elhúuzódj egy olyan helyre ahol nem teszed közszemlére a lettőtök dolgát.
Bocsánat, szerintem ez a NORMÁLIS és nem az, amit ti állítotok. Természtets és szép dolog, anyai kötelesség amennyiben módod van rá(van tejed), de nem 100.000 ember előtt.
Sosem jutott ilyen eszembe, pedig én is szoptatok és furcsa módon nem éhezett még a kislányom.
Szövegértés kedves utolsó?
Írom úgy, hogy TE is megértsd:
Miért nincsen arra 5 kerek perce, hogy keressen egy olyan helyet, ahol nyugisan megetetheti a babát?!
Így érted már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!