Miért kell nyílvános helyen szoptatni?
Én is anyuka vagyok és szoptatok, de ma a bevásárlóközpont központi helyén a padoknál,egy anyuka szoptatott. Le sem volt takarva, semmi,
Kimondottan visszataszítónak találom... Nem a szoptatást..de miért kell ezt csinálni, ott ahol van kijelölt hely erre a célra???
Igazán nem értem, Mi a problémád, ezen mi a visszataszító?!?!?!
Ez az egyik legtermészetesebb dolog, és akinek nem tetzsik, az ne nézze.
én is szoptattam nyilvános helyen. és hogy miért? mert ÉHES volt a babám! és ha arra gondolok, van anya, akinek fontosabb az illem, mint a saját gyereke, akkor szomorú leszek.
ja, a kakilás és az evés összehasonlítására mondok valamit a hozzászólónak, meg fog lepődni: MINDEN KISBABA KAKIL AZ ORROD ELŐTT IS!! :) csak nem tudod, mert pelus van a sejhaján. szóval akadj ki, a babák nem csak esznek nyilvánosan mások előtt, hanem kaki-pisiznek is! :)
ha van lehetőség, én is elmegyek szoptatni eldugott helyre, a plázákban van szoptatós szoba. de ha foglalt lenne, akkor bizony én is megetetném egy padon. mivel a "normálisabbika" nem hagyja éhezni a gyerekét, ezért valószínűleg azért látja valaki a padon etetni, mert foglalt volt az a helyiség, ahol etetni tudott volna, erre a nyakamat teszem!
Nem a szoptatással van baj, hanem ha nem diszkrét. A mellet lobogtató anyuka nekem is furcsa, csak van nála egy pelus vagy valami, amivel letakarhatja a mellét. Vannak vészhelyzetek, de ne mutogassa.
És étteremben meg meg kell kérni a személyzetet, biztos van egy belső iroda, ahová anyuka elmehet szoptatni.
Az én munkahelyemen is volt már hasonló eset, persze meglepődtünk, de kapott egy nem használt irodát fotellal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!