Kismamák! Titeket mennyire zavar, ha nyilvános helyen kell szoptatni? Előfordult már veletek, hogy nem volt mit tenni?
Figyelt kérdés
2009. júl. 2. 12:17
1/6 anonim válasza:
Autóban már szoptattam, hogy azért az autó mellett mentek emberek. Ennél nyilvánosabb még nem volt. Illetve ismerősök, kollégák előtt, pl. mikor bevittem a munkahelyemre. Engem nem zavart. Igen szégyellős vagyok, de úgy voltam vele, hogyha a babámnak enni kell, hát enni kell... :D Próbáltam úgy fordulni, hogy ne lássák, de mikor már bekapja a cicim amúgy sem látni sokmindent. Mikor vendégek voltak nálunk és nem akartam a szobából kimenni, akkor egy textilpelust terítettem a feje felé a vállamra. Így a vendégek sem érezték kényelmetlenül magukat, én sem, a gyerek meg nyugodtan szopcsizott.
2/6 anonim válasza:
Előfordult, egyáltalán nem zavar. Értelemszerűen nem a terem közepén...
3/6 anonim válasza:
Autóban már én is szoptatta, hiszen ha éhes a kislányom akkor nincs mit tenni muszáj megetetnem. És ha ez valakinek ez nem tetszik akkor nagyon sajnálom, nem kell odanézni. Akit zavar egy szoptató édesanya az magára vessen.
4/6 A kérdező kommentje:
Igen ,értem a terem közepét :D.
Nekem nem igen van segítségem így azért előfordul,hogy elcsúszunk az idővel ha vásárolni kell ,orvoshoz megyünk...
Volt már park,művelődési ház,orvosi rendelő...Probálom diszkréten csinálni de azért az idősebbektől kapok néha egy-két durva megjegyzést.
2009. júl. 2. 12:29
5/6 anonim válasza:
Én is szoptatok és ha nyílvános helyen kényszerülök rá akkor diszkréten elintézem. Engem csak az idegesít, ha valaki direkt provokatívan csinálja.
6/6 anonim válasza:
nekemm is volt egy-2nyilvános hely,de akkor letakartam magunkat pelussal vagy ijesmivel,hogy ne lássák!ha éhes akkor egyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!