Miért kell nyílvános helyen szoptatni?
Én is anyuka vagyok és szoptatok, de ma a bevásárlóközpont központi helyén a padoknál,egy anyuka szoptatott. Le sem volt takarva, semmi,
Kimondottan visszataszítónak találom... Nem a szoptatást..de miért kell ezt csinálni, ott ahol van kijelölt hely erre a célra???
Bocsi csajok... Nem vita téma,...
Csak, nem értem
Nem tudnak lefejni otthon tejet? Igen, ez ciki. A szoptatás 2 ember pilanata, az enyém és a babámé.
Olyan butaságokat meg ne mondjatok, hogy ha éhes.... Cumisüveg, fejés, tápszer rossz esetben, vagy indulás előtt evés,.. Attól, hogy sír a baba nem feltétlen éhes.
Kicsapni a cicit, gusztustalan. 2 hónapos a babám, SOHA nem fordult elő, hogy utcán út közben probléma lett volna. Tápszer bekészítve a táskába, tea is, cumi is és evett előtte.
Közöm van hozzá, mert nyílvánosan teszi és ez is büntethető ennyi erővel.... Mert ha bmár bikini felsőbe mennél be a plázába, jönnének a b.őrök rendőrök..ez közszemérem sértés.
"Nem tudnak lefejni otthon tejet?"
Nekem pl egyetlen gyerekem sem volt hajlandó a lefejt tejet üvegböl inni - szóval a fejést+üveggel erölködést kapásból elfelejthettem.
Nem minden gyerek fogadja el az üveget.
Ahamm.és ha nálad adódna olyan helyzet hogy elfogyott a tápszer a táskádból,de a gyerek éhes ? Mit csinálsz ? Tömöd a cumit a szájába mega teát ?
Mert te tuti nem etetnéd meg nyilvánosan !?
Ugyan nem plázában,de nekem nem az a fontos hogy másoknak tetszik e vagy sem
Plusz : nem mindenki tud lefejni pluszban tejet hogy elvigye magával
Plusz2 : a tápszert egyszer próbáltam adni a fiamnak..egy korty.kiköpte.ennyi
ÉS bizony etetés után mentem bankba intézkedni,tovább tartott mint gondoltuk így ott kellett szoptatnom.De nemvolt eldugott sarok,nem is engedtek be wc-re se.ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!