Szerencsés vagyok: választhatok, hogy természetes úton vagy császárral szeretnék-e szülni. Vélemények?
Egyik korábbi válaszoló vagyok.
A természetes szülés után is lóghat a has! Úgyhogy ezt ne csak a császár kontójára írjuk. És igen, nők is vagyunk nem csak anyák, de én elhiszem hogy van akit nem érdekel hogy lóg a hasa, hiszen a válaszoló azt írta most nem érdekli, majd tornázik. Én nem neveznék senkit hazugnak mert most nem a saját külsejével van elfoglalva. Nyilván ez nem azt jelenti hogy elhanyagolja magát valaki!
A másik, a természetes szülésnél is lehet kockázat.
De azért mindenképp a természetes szülést javaslom ha nincs olyan ok ami miatt muszáj a császár, mégis csak így lettünk megteremtve.
Sziasztok! Én vagyok a logó hasú. Egyáltalán nem vagyok igénytelen. A terhesség alatt is csak 8 kg-t szedtem fel. (ami 1 hét után el is tűnt) Tök normálisnak érzem magam amiatt, hogy most nem a kinézetem aggaszt. "Szültem" egy kisembert, igaz nem természetes úton, de attól még én vagyok az anyukája. Én is normál szülést szerettem volna, de sajnos az élet közbeszólt. Kisbabám nagyon jól érezte magát, de már 2 hete túlhordtam, a vérnyomásom nem bírta, és a vér is ömlött belőlem. Na 2 nap után már egyáltalán nem érdekelt, hogy császároznak, csak szegényt vegyék ki belőlem. Igen majd tornázok, de most az érdekel, hogy a babám szopizzon és nem az, hogy az alakom érdekében tápszert adjak neki , mert inkább még leadok pár kilót.
A barátnőm kisfia tápszeren él, Ő már fogyózik is. Igaz Ő 15 kg szedett fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!