Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerencsés vagyok: választhato...

Szerencsés vagyok: választhatok, hogy természetes úton vagy császárral szeretnék-e szülni. Vélemények?

Figyelt kérdés
2009. nov. 21. 13:16
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen a természetes szülés. A császár egy komoly alhasi műtét, sokkal lassabban gyógyul be teljesen a vágás, mintha gátsebed lenne. Később kapod meg a babádat, később indul be a tejtermelés. Ráadásul ha sok babát tervezel császárral ha jól tudom max. 3-at lehet szülni, de már azt se nagyon ajánlják.
2009. nov. 21. 15:58
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem akkor vagy szerencses ha termeszetes uton semi gond nelkul megszulod azt a picit.Nem itelek el senkit aki csaszaral szul valami komoly okbol de aki birna termeszetes uton es a csaszar mellet dont nagyot hibazik.Nem tudja milyen elmenyrol marad le.

El tudod kepzelni hogy nem erzed azt a pillanatot amikor kibujik a baba beloled?Latam csaszaros anyukat hat en nem tudnam elkebzelni hogy az en hasam alja vegig legyen ugy vagva ahogy nekik szegenyeknek.Plusz szules utan nem birtak felkelni a babahoz a baba meg csak sirt szegeny mert ehes volt ,termeszetes parti vagyok.

2009. nov. 21. 16:19
 13/25 A kérdező kommentje:

Ismerős a doki és felajánlotta, hogy úgy szülök, ahogyan szeretnék. Ő császár párti, de ez nem azt jelenti, hogy rá hallgatok. Még van 2 hónapom eldönteni. Köszi a válaszokat! Teljesen megoszlik, 50-50 :)

Kedves 1. oldal utolsó: bmit lehet rólam mondani, de műugró lévén a gyávaság az tuti nem az én reszortom!!! :PPPP

2009. nov. 21. 16:41
 14/25 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem a dokid nevét? :)
2009. nov. 21. 19:07
 15/25 anonim ***** válasza:
23%

Nem értek sem veled, és főleg nem a dokiddal egyet. Mi az, hogy előnyben részesíti a császárt? Egyáltalán mi az, hogy lehetőséget ad rá ok nélkül?

Hányszor hallottunk már olyat, hogy egy sürgős hirtelen császár nem jutott műtőbe, mert tele volt programozott császárokkal? FElháborító!!!

A császár életmentő beavatkozás, nem választás lehetősége. Mindenki szüljön normál úton (akinek nincs előreláthatólag kizáró tényezője) és a császár maradjon meg végső esetnek ha már más megoldás nincs.

2009. nov. 21. 19:15
 16/25 anonim ***** válasza:
Én is furcsának találom a dokid császár pártiságát.De hát végülis nem neki kell kibirnia az azt követő 3 napot....Én is császáros voltam(10 óra vajúdás után)elárulom hogy az a 10 óra SEMMI nem volt az azt követő 2-3 naphoz képest!!
2009. nov. 21. 19:50
 17/25 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem ez olyan dolog, hogy én pl félek a szüléstől, a pókoktól, a tűtől, és a tömegtől, a metrótól, a mozgólépcsőtől, a magasságtól. Én biztos a császárt választanám. Inkább egy vágás a hasamon! És ha lenne annyi pénzem amennyi nincs megfizetném, h császározzanak. Életemben nem féltem még ennyire semmitől. Főleg mióta láttam róla képeket. Hogy kijön olyan pici helyről, egy akkora hatalmas baba. Mikor gyakran még a szeretkezés is fáj!
2009. nov. 21. 19:54
 18/25 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Én elolvastam amit írtatok. Én is kétesélyes voltam a szemeim -7,5 dioptriásak. A szemész engedte a sima (ahogy valaki írta normális)szülést. Én végig "szenvedtem" vasárnap 1 órás, hétfőn 30 perces fájásokat. Kedden 1 ujjnyira voltam még csak kitágulva,(5 percesekkel) mire szerdán úgy döntöttek, hogy inkább megcsászároznak. Nekem a gerincbe adott érzéstelenítő akkor totál jól esett. Kb. 10 másodperc és nem éreztem semmit. Nekem a katétert előtte tették fel, nem volt kellemes igaz. Nekem előtejem volt a 23 héttől így a tejem is beindult rögtön. Volt velem a szobában olyan aki simán szült és mégsem lett teje. Nagyon fájt tényleg a hasam, de a vágás érzéketlen marad örökre. Túléltem hála mindennek. Van 1 gyönyörű kisfiam és tényleg rég elfelejtettem minden fájdalmat. Csak ránézek és már mosolyog is. Ő nekem bármit megért. A logó hasam sem érdekel, majd tornázok ha utána kell futkosni!

Tehát mindegy mit dönt az ember lehet az élet közbeszól.

A lényeg egészséges legyen a kisbabád, és nagyon szeresd.

3 hónapos anyuka

2009. nov. 21. 22:43
 19/25 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó! Szerintem azért nem úgy van az ahogy írod. Nem érdekel a lógó hasad? Az biztos, hogy a csöppség mindent megér, de attól, hogy szültünk 1-2 gyereket, elsősorban még mindig nők vagyunk!!! Én örülök, hogy simán tudtam szülni és annak is örülök, hogy nem csíkosodtam be és nem lóg rajtam a bőr. Nekem ezek a szempontok is fontosak, akinek nem, az szerintem hazudik. És ettől még imádom a gyerekemet és hálát adok az égnek, hogy makk egészséges!
2009. nov. 22. 13:28
 20/25 anonim ***** válasza:
53%
Én nem tartom normálisnak ha az orvos ilyen ajánlatot tesz. Minden nő természetes úton próbáljön szülni és lépejenek közbe ha gond van. Az orvosnak kellene a legjobban tudni hogy milyen kockázatokat rejt a császározás. Aki kényelemből vágatja fel a hasát az nem is anyának való.
2009. nov. 22. 15:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!