Szerencsés vagyok: választhatok, hogy természetes úton vagy császárral szeretnék-e szülni. Vélemények?
Szerintem akkor vagy szerencses ha termeszetes uton semi gond nelkul megszulod azt a picit.Nem itelek el senkit aki csaszaral szul valami komoly okbol de aki birna termeszetes uton es a csaszar mellet dont nagyot hibazik.Nem tudja milyen elmenyrol marad le.
El tudod kepzelni hogy nem erzed azt a pillanatot amikor kibujik a baba beloled?Latam csaszaros anyukat hat en nem tudnam elkebzelni hogy az en hasam alja vegig legyen ugy vagva ahogy nekik szegenyeknek.Plusz szules utan nem birtak felkelni a babahoz a baba meg csak sirt szegeny mert ehes volt ,termeszetes parti vagyok.
Ismerős a doki és felajánlotta, hogy úgy szülök, ahogyan szeretnék. Ő császár párti, de ez nem azt jelenti, hogy rá hallgatok. Még van 2 hónapom eldönteni. Köszi a válaszokat! Teljesen megoszlik, 50-50 :)
Kedves 1. oldal utolsó: bmit lehet rólam mondani, de műugró lévén a gyávaság az tuti nem az én reszortom!!! :PPPP
Nem értek sem veled, és főleg nem a dokiddal egyet. Mi az, hogy előnyben részesíti a császárt? Egyáltalán mi az, hogy lehetőséget ad rá ok nélkül?
Hányszor hallottunk már olyat, hogy egy sürgős hirtelen császár nem jutott műtőbe, mert tele volt programozott császárokkal? FElháborító!!!
A császár életmentő beavatkozás, nem választás lehetősége. Mindenki szüljön normál úton (akinek nincs előreláthatólag kizáró tényezője) és a császár maradjon meg végső esetnek ha már más megoldás nincs.
Sziasztok! Én elolvastam amit írtatok. Én is kétesélyes voltam a szemeim -7,5 dioptriásak. A szemész engedte a sima (ahogy valaki írta normális)szülést. Én végig "szenvedtem" vasárnap 1 órás, hétfőn 30 perces fájásokat. Kedden 1 ujjnyira voltam még csak kitágulva,(5 percesekkel) mire szerdán úgy döntöttek, hogy inkább megcsászároznak. Nekem a gerincbe adott érzéstelenítő akkor totál jól esett. Kb. 10 másodperc és nem éreztem semmit. Nekem a katétert előtte tették fel, nem volt kellemes igaz. Nekem előtejem volt a 23 héttől így a tejem is beindult rögtön. Volt velem a szobában olyan aki simán szült és mégsem lett teje. Nagyon fájt tényleg a hasam, de a vágás érzéketlen marad örökre. Túléltem hála mindennek. Van 1 gyönyörű kisfiam és tényleg rég elfelejtettem minden fájdalmat. Csak ránézek és már mosolyog is. Ő nekem bármit megért. A logó hasam sem érdekel, majd tornázok ha utána kell futkosni!
Tehát mindegy mit dönt az ember lehet az élet közbeszól.
A lényeg egészséges legyen a kisbabád, és nagyon szeresd.
3 hónapos anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!