19 hetes kismamák hogy vagytok? Érzitek már a babát? Meséljetek!
Én először 15 hetesen éreztem a buborékokat, de akkor még azt mondtam, csak haluzom az egészet.. De végül igazam lett, már az is az volt, csak erősödött :) Mostanra már ha hanyatt fekszem látni hol emelkedik adott pillanatban mikor épp rugdal odabent a kisasszony... Csodás érzés, első babám..
Rosszullétekkel, gyomorsavval hogy álltok? Nálam most enyhült mindez de félek nem tart sokáig a nyugalmam.. arról nem beszélve, hogy leginkább egy pingvinre hasonlítok már most járás közben..
Nektek mennyi kiló szaladt fel eddig?
Én elég sokat kóláztam az elején a gyomrom miatt, így most 5kg-nál járok, de 2hete abbahagytam, azóta nem hízok..
Meséljetek ,minden érdekel!!!!
:)
3as vagyok. Mi tegnap voltunk a 20 hetes ultrahangon, kislányunk lesz :)
Mivel másfél éves lányom után minden ruha és rengeteg játék megmaradt így nem sokmindent kell venni a picinek. Egy új babakocsit szeretnék, mert ami most van nem a legjobb állapotú már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!