A végét járó kismamák! Hogy vagytok? Várjátok a nagy napot? Koncentráltok minden apró fájdalomra? Meséljetek, minden érdekel!
mi a 37. hétbe lépünk, de nagyon remélem, h. már a következő héten kibújik a kis Flóra baba! :) nagy súlyt is becsültek neki, szóval inkább egy 3,5kg-os lurkót nyomnék ki, mint egy 4,5kg-osat :) no meg szörnyen türelmetlen is vagyok! a fogadására minden készen áll, ruhák kivasalva, bútorok össze szerelve, kórházi csomag a szekrényben készen áll.
kicsit pánikolok a szüléstől,szeretnék hős lenni, fájdalom csillapító nélkül, egy hang nélkül pikk-pakk túl lenni rajta, de félek nagyon, h. lepkefing leszek. attól is, h. lassan épülök majd fel, és nem tudom majd rendesen ellátni a gyereket. vagy nem lesz elég tejem.
ti hogy érzitek magatokat? én még sosem keményedtem, nem görcsölök, bár 3 db nyákdugó már távozott. reménykedem a mihamarabbi szülésben!
meséljetek! ;)
Szia!
Mi mar 38+1hetesek vagyunk, és nagyon nagyon várjuk a tesot:))
Hat mondanom se kell zajlik az élet- lányom 4 éves ovis tegnap jött ki rajta a bárányhimlo- mi mar voltunk- de ma öt vittem orvoshoz, így most bízom benne h meg bennt marad a teso h tudjon majd látogatni és a teso meg ne kapja el.....
Tegnap derült ki hogy a teso kisfiú lesz, na ezzel is barátkoznom kell meg- tartok egy kicsit tőle.... H milyen lesz a lányom után.
Minden kész nálunk is, ruhák, kórházi pakk, babakocsi.....stb
Nekem a derekam szokott fájni, mellem érzékenyebb megint néha , elotej van 1-2 csepp, mult7en hasán alja szurkalt, feszített ahogy helyezkedett.... Kb ennyi könnyű szülést neked! Mar nem sok van vissza és babazhatunk:))
Első vagyok, nem tartok tőle h 2en lesznek:)
Lányom ovis mar kozepsos, elég sok mindent tud önállóan csinálni:)) Ő is varja a tesot, és biztos vagyok benne h segít is majd nekunk, majd osszeszokunk.... + beszéltem dr nővel h az első 1-2 hetet lányom is itthon tölti velünk, apa is itthon lesz így mindenki szokhatja a helyzetet, h 4en leszünk:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!