Izom és izület fájdalomra lehet terhesen lóbalzsamot használni? Vagy valami más krémet?
Figyelt kérdés
26 hetesen szigorú pihenésre vagyok fogva,és már nagyon fájnak az izületeim,csontom egyszóval mindenem és a kilók is rakódnak nagyon gyorsan amit nem bírok magamon.Aki ugyanígy van vele mit tett a fájdalmak ellen?2012. febr. 22. 18:00
1/3 anonim válasza:
Nekem ennyire nem volt rossz a helyzet szerencsére. De amikor fájt a derekam, akkor én használtam lóbalzsamot (inkább ez, mint valami gyógyszer, mert legalább gyógynövényes). Fejfájáskor is lóbalzsamot kentem a halántékomra, nem gyógyszert vettem be.
Szóval szerintem nyugodtan használd.
Boldog Babavárást!
36h kismama
2/3 anonim válasza:
Én lumbágós vagyok, és párszor beállt a derekam terhesség alatt, ilyenkor öt nap fekvés mert nem tudok menni, mivel a szokásos erős gyulladáscsökkentőket nem engedte a doki így maradt a paprikás lóbalzsam, szigorúan csak a paprikás mert nekem a derekamnak a meleg, azaz a paprikás a jó nem a jeges..viszont ha simán izomfájdalmaid vannak arra nem tudom érdemes -e, inkább magnézium , rám nem jött sok kiló idáig, de nekem is fájnak az izületeim, zsibbadnak a lábaim, kezeim, csontjaimat legszívesebben kikaparnám magamból, sajna ez vele jár!!Ki kell bírni:SS kitartás..37hkm.
3/3 anonim válasza:
Én Sportkrémet használtam, nekem az volt jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!