A szülési fájások hasonlítanak a szélgörcsre vagy csak a menstruációs fájdalomra?
Hát is is...nekem az első szülésemnek semmi köze se volt a mensis fájdalomhoz gondoltam is magamban hogy na engem jól félre vezettek. Iszonyatosan fájt a hasam az egész de úgy mintha csikarna mikor vmi rosszat eszik az ember. Hasam is ment, hánytam is.
Aztán persze besűrűsödött ez a fájdalom 2 percesekre, első görcsöléstől számítva 5 óra múlva született meg a fiam.
A második és harmadik babámnál viszont tényleg csak ilyen mensis görcsöket éreztem kis derék fájdalommal nem is tudtam hova tenni hogy ez most akkor mi, induljak ne induljak a kórházba.
Aztán ezekkel a semmilyen kis fájásokkal bementem (2.babánál) és kiderült hogy 4 ujjnyira nyitva vagyok gyakorlatilag mindjárt szülök. Burkot repesztettek onnantól nagyon fájt de hamar meglett.
A harmadiknál az enyhe mensis görcsök közepette itthon megrepedt a burok így abból tudtam hogy na akkor tuti indulni kell.Akkor is 3 ujjnyi volt már mire beértünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!