Milyenek azok a jósló fájások? Hasonlítanak a menstruációs görcsökhöz amik a derékon szoktak jelentkezni?
Figyelt kérdés
2010. máj. 2. 12:28
1/7 anonim válasza:
Igen, nekem hasonlóak voltak a menstruációs görcsökhöz.
2/7 anonim válasza:
Bocs, ez lemaradt: keményedett a hasam és egy picit görcsöltem.
3/7 anonim válasza:
Nekem nem okozott fájdalmat,csak keményedést, majd a 35.héten enyhe vérzést, de akkor már nyílt a méhszáj.C1100 volt.
4/7 anonim válasza:
engem jól átvertek. én is mensis görcsöt vártam, de nekem egyáltalán nem volt "csak" derékfájdalmam na de az olyan, mint amikor a legdurvább influenzánál fáj minden végtagod. utólag kiderült nálam végig "csak" ez a derékfájás volt a vajúdás, mert a kitolásig így maradt a dolog.
de erre a fájdalomra is igaz volt, h a meleg tusolás nem enyhítette, nem mulaszotta. azt mondják a jóslót csillapítja egy meleg fürdő, zuhany, de az igazit NEM
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Én még csak 31 hetes vagyok,de 2szer volt már,hogy úgy fájt a hátam mint amikor menstruálok és furcsa érzés volt!
2010. máj. 3. 11:07
6/7 anonim válasza:
Nekem nem fájt a derekam, inkább menstruációs fájdalommal azonosítanám, de mivel az eleve régen volt (fog. gátló mellett pedig szinte egyáltalán nem) eleinte nehezen tudtam beazonosítani. Ha korán van még hozzá, akkor magnézium tablettát szoktak szedetni
7/7 anonim válasza:
Pontosan ugyanolyan érzés, mint a menzesz, 3x szültem. Ne nyugtalankodj, rá fogsz jönni, hogy "ez már az".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!