28-29 hetes kismamák! Hogy vagytok? Meséljetek?
Hogy viselitek az egyre növő pocakot? Voltatok már 4D-n? Tervezitek? A készületek hogy állnak? Apás szülés lesz, féltek a szüléstől?
Nekünk első baba lesz, kisfiú, Máté :) 2 hete voltunk 4D-n, és egy csoda :) Mi már szinte mindennel készen vagyunk...
Apás szülés lesz nálunk, de nem félek (egyenlőre) :) Lekopogom a meleget is jól bírtam, nem vizesedek, nem híztam még, szóval eddig egész jól alakul.
28+2hkm
Szia!
Nekük is első baba lesz,kislány,ha minden igaz Zsófi lesz,de a neve még nem biztos,Apuci nagyon válogatós :) Mi is majdnem mindennel készen vagyunk,csak pár apró pipere dolgot kell beszerezni. 4D-n voltunk eddig kétszer,a 32.héten megyek utoljára,de az meglepetés lesz a páromnak,oda most majd az anyukámmal megyek,és hazahozom Apukának a DVD-t. Nem híztam én sem sokat,10kg-ot kb,de én nagyon vékonyan kezdtem a terhességet meg magas is vagyok. Nem apás szülés lesz,de hátha még meggondolja magát a párom,én nem erőltetem. Én félek a szüléstől,mert rengetek rémálmom van miatta,de el fogok kezdeni szedni homeopátiás bogyókat,hátha jobb lesz majd így :)
Te,hol fogsz szülni? Én a Bajcsy Zsilinszky-ben.
Nagyon boldog babavárást! :) :)
29hkm
Gratulálok a kislányhoz :)
Én meg voltam győződve róla, hogy lányunk lesz, lány nevünk is elöbb volt (Réka) mint fiú. Aztán ez tetszett mind a kettőnknek, hát megegyeztünk :)
Nálunk még a pelenkázó kell, jövőhéten érkezik, meg babakád, és a pipere cuccok.
A férjem már az elején eldöntötte, hogy bejön, sőt még a szülésfekészítőre is elkísért, büszke vagyok Rá :)
Én győri vagyok, így itt fogok a Petz-ben.
Ma töltjük a 29-et.
Jelenleg jól vagyok még, csak a cipőkötés azért már kicsit bonyolultabb, inkább papucsot hordok. Igen, múlt héten voltunk, és nagyon aranyosak :) Lányok.
Én már meg is vettem a babakocsit, összepakoltam mindent... Első terhességem 38. hétre lett meg. Petike már 2 éves.
Mirjamnak és Arabellának készülnek, de még mindig nem biztos. Apás szülés lesz megint.
Én sem vizesedtem eddig, az első terhességemmel sem vizesedtem egy szemernyit sem. Eddig +5 kg van rajtam.
Jó szülést nektek :)
Jajj hát gratulálok a dupla örömhöz :) Két kiscsaj :)
Ikres pocakkal gondolom nehezebb az élet, jól bírod?
Neked is gratulálok. akkor Te már gyakorlott anyuka vagy, és gondolom most, hogy kislány lesz mindenki odavan :) Gratulálok :)
Biztos a legkisebb királylány lesz otthon :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!