Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 13-ik hétben járó kismamák,...

13-ik hétben járó kismamák, meséljetek?!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Most járok a 13hétben, és érdeklődnék, hogy a hasonló idős kismamák, hogy vagytok?

Én már egész jól viselem a terhességet, már ami az émelygést, hányást illeti.

Viszont a héten elég erősen elkezdett a derekam fájni. Főleg ha fel kell állnom valahonnan, olyan nyilaló érzés. Pedig nem eröltettem meg, vigyázok magamra :)

Meséljetek, hogy vagytok?

2012. ápr. 3. 13:01
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
81%

Szia!

Én 13+3 vagyok és már szerencsére engem is elkerül egy hete a hányás! :-)

Nekem olyan érzésem van, mintha felfújtak volna egy lufit a hasamban, kicsit feszít... Elég vicces! :-)

Első Babátok? Nekünk igen!

2012. ápr. 3. 13:28
 2/15 A kérdező kommentje:

Szia!

Igen, nekünk is első baba. Ismerős amit mondasz, ez a lufis érzés nekem is megvan/volt. Most annyira nem vészes :)

A múlthéten kicsit többet pakolásztam, hajolgattam, és bizony este Én is éreztem a hasfeszülést.

Volt rosszulléted az elején?

2012. ápr. 3. 13:42
 3/15 anonim ***** válasza:
71%
Én 12+1 vagyok, 3. baba, most már jól vagyok, elmúlt a hányinger és a fáradtság.
2012. ápr. 3. 14:05
 4/15 anonim ***** válasza:
71%

Első vagyok, Timó.

Nem volt vészes, teljesen túlélhető volt az első időszak is, kb 5-6-szor hánytam és émelygés sem volt minden nap. Viszont piszok fáradt voltam... :-)

Kedves utolsó, örülök, hogy Te is jól vagy már!

Mikor voltatok genetikai uh-n? Mekkora volt a Baba?

Nekünk 4 nappal nagyobb volt a mensi szerinti koránál, 64 mm volt a kis Drága! :-)

2012. ápr. 3. 14:15
 5/15 anonim ***** válasza:

12+1. 3. babás vagyok

Én csak a jövő héten megyek genetikai uh-ra (13+3.hetes leszek).

2012. ápr. 3. 14:17
 6/15 anonim ***** válasza:

Szia! Bárcsak már én is itt tartanék!!!!! Olyan jó olvasni, hogy ilyenkor már enyhülnek, megszűnnek a kínzó hányingeres tünetek! Én még csak a 9. hétben járok második babával és nagyon szenvedek! )-:

Jó babavárást!

2012. ápr. 3. 15:58
 7/15 A kérdező kommentje:

Én múlthéten voltam, akkor 62.3 mm volt az Én óriásom :)

A Down-kór szűrésen is túlvagyok, és minden rendben volt. Legközelebb ápr. 17-én megyek a dokimhoz.

Kedves utolsó, ne aggódj, nekem is a 9 hét volt a legvészesebb, aztán mikor a 11-be léptem mintha elvágták volna :)

2012. ápr. 3. 18:32
 8/15 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező, akkor majdnem egyforma nagy volt a Babánk!!! :-) Ez aranyos! A Down szűrésen a nyaki redőt és a vérvételt érted? Mennyi volt a redő, megkérdezhetem?

Tőlem is vettek vért, de majd csak később tudom meg az eredményt, mert integrált tesztet kértünk. De nagyon kíváncsi vagyok!!! :-)

Kedves utolsó, nekem is vacak volt a 9. hét, utána 3 hét "nyugi" és a 12. héten újra minden visszajött... :-) De csak egy hétig maradt így, mostmár tényleg nincs émelygés sem! :-)

2012. ápr. 3. 18:51
 9/15 anonim ***** válasza:
Ja, Timó voltam! :-)
2012. ápr. 3. 18:52
 10/15 A kérdező kommentje:

Szia Timó!

A nyaki redő 2,00 mm :) Tehát egészséges a törpe, az orrcsontját is nézték az is megvan :)

2012. ápr. 3. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!