13-ik hétben járó kismamák, meséljetek?!
Sziasztok!
Most járok a 13hétben, és érdeklődnék, hogy a hasonló idős kismamák, hogy vagytok?
Én már egész jól viselem a terhességet, már ami az émelygést, hányást illeti.
Viszont a héten elég erősen elkezdett a derekam fájni. Főleg ha fel kell állnom valahonnan, olyan nyilaló érzés. Pedig nem eröltettem meg, vigyázok magamra :)
Meséljetek, hogy vagytok?
Szia!
Én 13+3 vagyok és már szerencsére engem is elkerül egy hete a hányás! :-)
Nekem olyan érzésem van, mintha felfújtak volna egy lufit a hasamban, kicsit feszít... Elég vicces! :-)
Első Babátok? Nekünk igen!
Szia!
Igen, nekünk is első baba. Ismerős amit mondasz, ez a lufis érzés nekem is megvan/volt. Most annyira nem vészes :)
A múlthéten kicsit többet pakolásztam, hajolgattam, és bizony este Én is éreztem a hasfeszülést.
Volt rosszulléted az elején?
Első vagyok, Timó.
Nem volt vészes, teljesen túlélhető volt az első időszak is, kb 5-6-szor hánytam és émelygés sem volt minden nap. Viszont piszok fáradt voltam... :-)
Kedves utolsó, örülök, hogy Te is jól vagy már!
Mikor voltatok genetikai uh-n? Mekkora volt a Baba?
Nekünk 4 nappal nagyobb volt a mensi szerinti koránál, 64 mm volt a kis Drága! :-)
12+1. 3. babás vagyok
Én csak a jövő héten megyek genetikai uh-ra (13+3.hetes leszek).
Szia! Bárcsak már én is itt tartanék!!!!! Olyan jó olvasni, hogy ilyenkor már enyhülnek, megszűnnek a kínzó hányingeres tünetek! Én még csak a 9. hétben járok második babával és nagyon szenvedek! )-:
Jó babavárást!
Én múlthéten voltam, akkor 62.3 mm volt az Én óriásom :)
A Down-kór szűrésen is túlvagyok, és minden rendben volt. Legközelebb ápr. 17-én megyek a dokimhoz.
Kedves utolsó, ne aggódj, nekem is a 9 hét volt a legvészesebb, aztán mikor a 11-be léptem mintha elvágták volna :)
Kedves Kérdező, akkor majdnem egyforma nagy volt a Babánk!!! :-) Ez aranyos! A Down szűrésen a nyaki redőt és a vérvételt érted? Mennyi volt a redő, megkérdezhetem?
Tőlem is vettek vért, de majd csak később tudom meg az eredményt, mert integrált tesztet kértünk. De nagyon kíváncsi vagyok!!! :-)
Kedves utolsó, nekem is vacak volt a 9. hét, utána 3 hét "nyugi" és a 12. héten újra minden visszajött... :-) De csak egy hétig maradt így, mostmár tényleg nincs émelygés sem! :-)
Szia Timó!
A nyaki redő 2,00 mm :) Tehát egészséges a törpe, az orrcsontját is nézték az is megvan :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!