19 hetes kismamák hogy vagytok? Érzitek már a babát? Meséljetek!
Én először 15 hetesen éreztem a buborékokat, de akkor még azt mondtam, csak haluzom az egészet.. De végül igazam lett, már az is az volt, csak erősödött :) Mostanra már ha hanyatt fekszem látni hol emelkedik adott pillanatban mikor épp rugdal odabent a kisasszony... Csodás érzés, első babám..
Rosszullétekkel, gyomorsavval hogy álltok? Nálam most enyhült mindez de félek nem tart sokáig a nyugalmam.. arról nem beszélve, hogy leginkább egy pingvinre hasonlítok már most járás közben..
Nektek mennyi kiló szaladt fel eddig?
Én elég sokat kóláztam az elején a gyomrom miatt, így most 5kg-nál járok, de 2hete abbahagytam, azóta nem hízok..
Meséljetek ,minden érdekel!!!!
:)
holnap leszek 20 hetes remélem még beleférek :)
Pénteken megyek ultrahangra! Remélem megmondják a nemét!
Én 12 hetesen éreztem először még nagyon "figyelni" kellett rá, de mára már van hogy kellemetlen :) A hasam alján érezhető még. Nektek is?
Van valami tünetetek? Kérdező? mesélj Te is! mennyit híztál?
Sziassztok!!!
Dejó, hogy írtatok!!! :)
én is érzem mindennap, bár kellemetlennek nem a babát érzem, hanem az emésztést és ezzel járó nagydolgokat, ha értitek... Igyekszem rostdús ételeket enni, de a kívánósság és az undor néha gátat szab az étkezésnek, erőltetni meg nem látom értelmét semminek.. Amire rákattantam mostanában az a lencse, minden formában, saláta főzelék, de néha csak megfőzöm és kiskanállal eszem mint valami mókus... Na ettől könnyebb is a reggeli dolgom :)
A szénsavas cuccokat nagyon nehéz volt abbahagyni, de most már nem is kívánom, csak a szénsavas vizet, az is segít eleget ha arról van szó és nincs tele cukorral.
Ti kezditek már kiismerni a baba ritmusát? Mikor aktív mikor alszik? Nálam fura, valahogy nem találom benne a rendszert, nem is fontos szerintem most még, csak érdekel, mert reggel többször aktív, még akkoris ha ágyban vagyok egy fél órát ébredés után, este viszont alig akar hancúrozni, mint mondjuk 2hete csinálta.. nemtudom.. mindegy.
Hopp, most is rákezdett, talán megérzi.. :)
írjatok!! mikorra vagytok kiírva?
Ja, nálunk lány és Rozalia lesz, apuka francia így a keresztnév mindenképpen magyar, megegyeztünk.
3as vagyok.
Úgy látom senkinek nincs hiány rugdosásba! :) Nálunk sincs még amolyan rendszer...amikor kedve van. :)
Nekem már van egy lányom így szeretnék egy fiút de remélem pénteken kiderül
3as vagyok...Én meg 21 re vagyok kiírva :) és nem, nem ártasz a gyümölcsel! sőt...
Én a csokit zabálnám, de már rám lett szólva :)
Sziasztok ismét!!
Hogy vagytok? Nálam az elmúlt 2 nap gyorsan eltelt, nekiálltam varrni, eldöntöttem hogy a dekorációt én varrom meg a babaszobába, csomó jó ötletet találni a neten..
Ti hogy vagytok ezzel? Vettetek már valamit?
Amúgy hihetetlen miket piruettezik odabenn ez a baba, 2 napja megállás nélkül, szerintem nem alszik 18-20 órát egy nap, annál sokkal többet érzem mozogni, rugdosni, forogni.. Apukája is totál odavolt tegnap este, ennyire még nem érezte erősen mint tegnap!!!
Írjatok
puszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!