Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 19 hetes kismamák hogy vagytok...

19 hetes kismamák hogy vagytok? Érzitek már a babát? Meséljetek!

Figyelt kérdés

Én először 15 hetesen éreztem a buborékokat, de akkor még azt mondtam, csak haluzom az egészet.. De végül igazam lett, már az is az volt, csak erősödött :) Mostanra már ha hanyatt fekszem látni hol emelkedik adott pillanatban mikor épp rugdal odabent a kisasszony... Csodás érzés, első babám..

Rosszullétekkel, gyomorsavval hogy álltok? Nálam most enyhült mindez de félek nem tart sokáig a nyugalmam.. arról nem beszélve, hogy leginkább egy pingvinre hasonlítok már most járás közben..

Nektek mennyi kiló szaladt fel eddig?

Én elég sokat kóláztam az elején a gyomrom miatt, így most 5kg-nál járok, de 2hete abbahagytam, azóta nem hízok..

Meséljetek ,minden érdekel!!!!

:)

2013. nov. 26. 14:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Kb. két hete érzem a babát.Most múltam 19 hetes.Kicsit erősödtek a rúgások,de még gondolom lesz ennél durvább is. :) Gyomorsavval a 13.hétig küzdöttem,azóta rendszeresebben eszem,napi 5-6 alkalommal és kerülöm a szénsavas italokat,így ez már végleg elmúlt.4 kilót híztam,az utolsó két hónapban egyáltalán nem.Kisfiunk lesz.Nálatok lehet tudni a nemét? Nevét kitaláltátok már? :)
2013. nov. 26. 15:10
 2/12 anonim ***** válasza:
Sziasztok.Én tegnap töltöttem be a 19dik hetet.Múlt hét óta érzem a kicsi mozzanatait.De azóta mindennap érzem.Nekem idáig semmi terhessegre utaló jeleim nincsenek kivéve hogy bugyborekokat érzek a hasamban.De sajnos csak 1kg hiztam.Kezdek is miatta aggódni.Mi még nemtudjuk mi lesz lány e vagy fiú.Nagyon szegyenlos :) Ja és első baba sok hosszú év után
2013. nov. 26. 17:34
 3/12 anonim ***** válasza:

holnap leszek 20 hetes remélem még beleférek :)

Pénteken megyek ultrahangra! Remélem megmondják a nemét!

Én 12 hetesen éreztem először még nagyon "figyelni" kellett rá, de mára már van hogy kellemetlen :) A hasam alján érezhető még. Nektek is?

Van valami tünetetek? Kérdező? mesélj Te is! mennyit híztál?

2013. nov. 26. 18:42
 4/12 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok,bocsi. nem olvastam figyelmesen látom már a kilókat :)
2013. nov. 26. 18:43
 5/12 A kérdező kommentje:

Sziassztok!!!

Dejó, hogy írtatok!!! :)

én is érzem mindennap, bár kellemetlennek nem a babát érzem, hanem az emésztést és ezzel járó nagydolgokat, ha értitek... Igyekszem rostdús ételeket enni, de a kívánósság és az undor néha gátat szab az étkezésnek, erőltetni meg nem látom értelmét semminek.. Amire rákattantam mostanában az a lencse, minden formában, saláta főzelék, de néha csak megfőzöm és kiskanállal eszem mint valami mókus... Na ettől könnyebb is a reggeli dolgom :)

A szénsavas cuccokat nagyon nehéz volt abbahagyni, de most már nem is kívánom, csak a szénsavas vizet, az is segít eleget ha arról van szó és nincs tele cukorral.

Ti kezditek már kiismerni a baba ritmusát? Mikor aktív mikor alszik? Nálam fura, valahogy nem találom benne a rendszert, nem is fontos szerintem most még, csak érdekel, mert reggel többször aktív, még akkoris ha ágyban vagyok egy fél órát ébredés után, este viszont alig akar hancúrozni, mint mondjuk 2hete csinálta.. nemtudom.. mindegy.

Hopp, most is rákezdett, talán megérzi.. :)

írjatok!! mikorra vagytok kiírva?

Ja, nálunk lány és Rozalia lesz, apuka francia így a keresztnév mindenképpen magyar, megegyeztünk.

2013. nov. 26. 19:07
 6/12 anonim ***** válasza:
sziasztok mi tegnap töltöttük a 19. htet de a baba méretei alapján 3 nappal nagyobbnak számít a picur :) Én mínusz 4kg nál tartok remélem most már meg fog változni de nem drasztikusan :D elég hamar éreztem ahogy mocorgott de konkrét rúgásokat kb 1-2 hete érzem és minden nap tegnap nagyon is aktív volt :) Mi csütörtökön tudtuk meg hogy kislány és pénteken is volt uh a magán orvosomnál és ott is meg erősítették hogy kiscsajszi van a pocakban :) Emília lesz a neve :) Nekem a cici feszülés, duzzadáson kívül nem sok panaszom van, hisztisebb vagyok az tény :D meg reggelente mindíg be van dugulva az orrom ezt csak onnan tudtam meg hogy a terhességhez kapcsolódik mert olvastam.
2013. nov. 26. 19:41
 7/12 anonim ***** válasza:

3as vagyok.

Úgy látom senkinek nincs hiány rugdosásba! :) Nálunk sincs még amolyan rendszer...amikor kedve van. :)

Nekem már van egy lányom így szeretnék egy fiút de remélem pénteken kiderül

2013. nov. 27. 09:04
 8/12 anonim ***** válasza:
2.vagyok.A mi kis babank reggel 9körül a legaktívabb.Aztán egész nap semmi és este 7körül megint rákezd.Én mandarint eszek narancsal minden mennyiségbe.Remélem nem ártok vele.Én április 22re vagyok kiírva.Ha lány lesz Patricia,ha fiú akkor Marek vagy Erik lesz a neve.Mivel mi szlovákiai magyarok vagyunk.
2013. nov. 27. 10:13
 9/12 anonim ***** válasza:

3as vagyok...Én meg 21 re vagyok kiírva :) és nem, nem ártasz a gyümölcsel! sőt...

Én a csokit zabálnám, de már rám lett szólva :)

2013. nov. 27. 13:14
 10/12 A kérdező kommentje:

Sziasztok ismét!!

Hogy vagytok? Nálam az elmúlt 2 nap gyorsan eltelt, nekiálltam varrni, eldöntöttem hogy a dekorációt én varrom meg a babaszobába, csomó jó ötletet találni a neten..

Ti hogy vagytok ezzel? Vettetek már valamit?

Amúgy hihetetlen miket piruettezik odabenn ez a baba, 2 napja megállás nélkül, szerintem nem alszik 18-20 órát egy nap, annál sokkal többet érzem mozogni, rugdosni, forogni.. Apukája is totál odavolt tegnap este, ennyire még nem érezte erősen mint tegnap!!!

Írjatok

puszi

2013. nov. 29. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!