Lehetek terhes ha a gyógyszert tegnap hagytam abba, ma pedig nem jött még meg?
November 5-én kezdtem el szedni a fog.gátló gyógyszert és 8-án volt egy együttlétünk. tegnap elfogyott a gyógyszer, ma nem jött meg, de a teszt szerint negatív....
Tanácstalan vagyok! Ilyenkor meddig kell várni a menstruációra?
Olvasd el a betegtájékoztatót!
Abban minden le van írva. Arról is, hogy mikortól véd a gyógyszer, vagyis mikortól nem kell már kiegészítő védekezés.
Illetve az is, hogy mikor kell a megvonásos vérzésnek jelentkeznie. Egyébként nem a szünet első napjában, azt is elárulom. Van, akinek csak a gyógyszerszünet 3-4-5. napján jelentkezik vérzés.
Szóval nyugi van, nem kell tesztelgetni, a következő napok bármelyikén megjöhet.
Amennyiben nem vártad meg azt az időt, hogy védett legyél, akkor viszont a 8.-ai együttlétből természetesen lehetsz terhes, de ha olyan a gyógyszered, hogy a vérzés első napjától szedve védelmet nyújt az első szemtől kezdve, akkor gond nincs, várni kell.
De még egyszer hangsúlyozom, a betegtájékoztató nem dísznek van, hanem azért, hogy abból megkapsz egy csomó pontos és fontos infót!
1. nem mutatja ki a teszt. a 3 napos teszt van, hogy még a hetedik terhességi héten sem.
2. komplett csoda lenne, he te ettől terhes lennél,
peteérésed kizárt, h olyan korán lett volna
3. Miért jönne meg másnap??? Min. 3-4 nap kell, h megjöjjön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!