Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehetek terhes ha a gyógyszert...

Lehetek terhes ha a gyógyszert tegnap hagytam abba, ma pedig nem jött még meg?

Figyelt kérdés

November 5-én kezdtem el szedni a fog.gátló gyógyszert és 8-án volt egy együttlétünk. tegnap elfogyott a gyógyszer, ma nem jött meg, de a teszt szerint negatív....

Tanácstalan vagyok! Ilyenkor meddig kell várni a menstruációra?

2013. nov. 26. 10:54
 1/5 anonim ***** válasza:
A betegtájékoztatóban biztos le van írva! Ha a mnestruációd első napján kezdted l szedni,akkor már védett voltál 8án! Az én gyógyszeremnél ugy van,hogy a 7 napos szünetben kell valamikor jelentkeznie a megvonásos vérzésnek!
2013. nov. 26. 10:59
 2/5 anonim ***** válasza:

Olvasd el a betegtájékoztatót!

Abban minden le van írva. Arról is, hogy mikortól véd a gyógyszer, vagyis mikortól nem kell már kiegészítő védekezés.

Illetve az is, hogy mikor kell a megvonásos vérzésnek jelentkeznie. Egyébként nem a szünet első napjában, azt is elárulom. Van, akinek csak a gyógyszerszünet 3-4-5. napján jelentkezik vérzés.

Szóval nyugi van, nem kell tesztelgetni, a következő napok bármelyikén megjöhet.

Amennyiben nem vártad meg azt az időt, hogy védett legyél, akkor viszont a 8.-ai együttlétből természetesen lehetsz terhes, de ha olyan a gyógyszered, hogy a vérzés első napjától szedve védelmet nyújt az első szemtől kezdve, akkor gond nincs, várni kell.

De még egyszer hangsúlyozom, a betegtájékoztató nem dísznek van, hanem azért, hogy abból megkapsz egy csomó pontos és fontos infót!

2013. nov. 26. 11:23
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem is kell a szünet 1. napján megjönnie. Az elég érdekes lenne, ha rögtön első nap megjönne....
2013. nov. 26. 11:51
 4/5 A kérdező kommentje:
de ha terhes lenék, akkor a mai teszt már kimutatta volna nem?
2013. nov. 26. 12:03
 5/5 anonim válasza:
69%

1. nem mutatja ki a teszt. a 3 napos teszt van, hogy még a hetedik terhességi héten sem.

2. komplett csoda lenne, he te ettől terhes lennél,

peteérésed kizárt, h olyan korán lett volna

3. Miért jönne meg másnap??? Min. 3-4 nap kell, h megjöjjön.

2013. nov. 26. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!