Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhes vagyok milyen gyógyszer...

Mizike kérdése:

Terhes vagyok milyen gyógyszert szedjek?

Figyelt kérdés
7-hetes vagyok és nagyon hányingerem van milyen gyógyszert szedjek hogy ne legyen annyira hányingerem :-)
2013. jún. 4. 17:20
 1/6 anonim ***** válasza:
B6 vitamin nap 1 bátran mehet,(étvágyat is csinál, szóval csak okosan étkezz), jéghideg kóla bátran mehet, jéghideg citromos víz szintén bátran minden mennyiségben (tele van C vitaminnal, igazi citromot használj) , mentolos cukorka nekem be vált, citromos cukorka szintén, 16 hetesen nekem már minden cukorka segít, egy-egy falat keksz is csodákra képes, mély levegővétel szintén be vállt, a fogmosás szörnyű élmény, de utána a mentoltól megint csak jobb volt
2013. jún. 4. 17:32
 2/6 anonim ***** válasza:
teljesen egyetértek az elsővel! én pl. hetekig nyitott ablaknál tudtam elaludni, annyira sokat segített a sok, friss, mély levegő. és a savanyú dolgok!!
2013. jún. 4. 17:50
 3/6 A kérdező kommentje:
és a daedalonról mi a véleményetek?
2013. jún. 4. 17:53
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem ajánlottak a gyógyszerek, mert görcsös méhösszehúzódáshoz vezethet, ami elősegíti a vetélést.

Terhesség és szoptatás

A Daedalon végbélkúpot terhes nők és szoptatós anyák nem használhatják.

DAEDALON 50 mg

Terhesség és szoptatás

Mielőtt bármilyen gyógyszert elkezdene szedni, beszélje meg kezelőorvosával vagy gyógyszerészével.

Terhesség

A terhességre vonatkozóan nincsenek adatok. Terhesség alatt csak az előny/kockázat gondos mérlegelésével és csak akkor alkalmazható, ha a terhességi hányás már nagyfokú elektrolitveszteséghez vezetett.

Szoptatás

A dimenhidrinát kis mennyiségben átjut az anyatejbe, ezért szoptatás ideje alatt a készítményt nem szabad alkalmazni.

2013. jún. 4. 18:01
 5/6 anonim ***** válasza:
Én orvosom is azt mondta jobb lenne kerülni. Hidd el, hogy B6 ugyan úgy segít. De ha megkívánsz valamit ilyenkor azt is bátran próbáld ki, ki kell tapasztalni mi az ami egyénileg ilyenkor segít. Egy cukorka, rágó, keksz, kenyér, alma, eper, gyömbér tea stb. Próbálkozni kell és valami fog segíteni. De a B6 is kiváló.
2013. jún. 4. 18:10
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm :)

Akkor marad a mentolos cukorka , meg a savanyúság :)

2013. jún. 4. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!