15 hetes vagyok a pisiles vegen faj nyomo erzest erzek milyen gyogyszert szedjek ra?
Figyelt kérdés
Kulfoldon nyaralunk, nem tudok orvoshoz fordulni.2008. jan. 21. 14:59
1/4 anonim válasza:
Semmi gyógyszert ne szedj!Fel vagy fázva valószínűleg!Próbálj beszélni egy dokival!
2/4 anonim válasza:
Van egy szer: Monural, egy rózsaszíán tasakos por, vízzel kell bevenni. Ez a hugyhójagot kitisztítha éjjel, ha megiszod este, reggelre megszünteti a kezdeti panaszokat. Antibiotikummentes, szerintem ihatod terhesen is(bár orvost nem kérdeztem még erről)
Mást ne szedj, tarsd melegen magad, alulról öblögest meleg vízzel, ha tudod, kamillával...
Felfáztál, el fog múlni.
3/4 anonim válasza:
Igyál sok folyadékot,és próbálj meg valamilyen kamillateás ülőfürdőt, nem forrót .Valőszínű, hugyhólyaggyulladás.gyszert nem igazán tudsz vény nélkül, meg ne is kezelgesd magad, amíg nem jutsz dokihoz, próbáld mindig jól kiüríteni a hólyagod, tudom, hogy fáj, de muszáj.Sok-sok folyadék.Ha 2 litert minimum meg tudsz inni egy nap( a több csak jobb)elviselhető lesz addig,míg orvoshoz jutsz,a babának nem lesz baja, ne félj.Jobbulást
4/4 anonim válasza:
Szerintem ne szedj semmit.Nem vagy beteg én velem is ez volt!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!