Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 15 hetes vagyok a pisiles...

15 hetes vagyok a pisiles vegen faj nyomo erzest erzek milyen gyogyszert szedjek ra?

Figyelt kérdés
Kulfoldon nyaralunk, nem tudok orvoshoz fordulni.
2008. jan. 21. 14:59
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Semmi gyógyszert ne szedj!Fel vagy fázva valószínűleg!Próbálj beszélni egy dokival!
2008. jan. 21. 15:05
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Van egy szer: Monural, egy rózsaszíán tasakos por, vízzel kell bevenni. Ez a hugyhójagot kitisztítha éjjel, ha megiszod este, reggelre megszünteti a kezdeti panaszokat. Antibiotikummentes, szerintem ihatod terhesen is(bár orvost nem kérdeztem még erről)

Mást ne szedj, tarsd melegen magad, alulról öblögest meleg vízzel, ha tudod, kamillával...

Felfáztál, el fog múlni.

2008. jan. 21. 15:20
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Igyál sok folyadékot,és próbálj meg valamilyen kamillateás ülőfürdőt, nem forrót .Valőszínű, hugyhólyaggyulladás.gyszert nem igazán tudsz vény nélkül, meg ne is kezelgesd magad, amíg nem jutsz dokihoz, próbáld mindig jól kiüríteni a hólyagod, tudom, hogy fáj, de muszáj.Sok-sok folyadék.Ha 2 litert minimum meg tudsz inni egy nap( a több csak jobb)elviselhető lesz addig,míg orvoshoz jutsz,a babának nem lesz baja, ne félj.Jobbulást
2008. jan. 21. 15:23
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ne szedj semmit.Nem vagy beteg én velem is ez volt!!!
2008. jan. 22. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!