Milyen károkat okozhat, ha valaki allergiás gyógyszert szed- rá van írva, hogy terhesek ne szedjék- és akaratlanul teherbeesik?
Figyelt kérdés
Természetesen tudom, hogy ha az ember babát szeretne, erre figyel. De mi van akkor, ha véletlenül terhes lesz? Nagy gondokat okozhat, vagy ilyen korán még nem, ha azonnal abbahagyja a tabit?2010. okt. 10. 09:07
1/4 anonim válasza:
Nem okoz bajt. A magzati sejtek a 6. hétig korlátlan regenerációra képesek.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ! :) Akkor megnyugodtam. Mindenesetre, ha most nem is vagyok terhes, a héten másik allergiás tabit íratok fel. Remélem van olyan, ami nem árt.
2010. okt. 10. 09:14
3/4 anonim válasza:
Bocsi, hogy nem erdemben szolok hozza, de nekem ez a hozzaallas ugy tetszik, hogy bar nem vart terhesseg, akkor is az az elso gondolata az embernek, hogy "uristen, nem artott neki a gyogyszer?" :)
4/4 A kérdező kommentje:
Persze, hogy az az első gondolatom! Nőből vagyok! Részemről várt terhesség lenne, csak a Párom tologatja még az anyagi helyzetünk miatt. Szóval nagyon fontos, hogy bármikor is jön, ne ártsak neki. Szerintem ezzel más is így van.
2010. okt. 10. 09:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!