Ha teherbeesik egy nő, akkor mikortól vannak terhességre utaló jelek és mikor mutatja ki a teszt? Melyik teszt mutatja ki a legelőbb?
Vannak érzékenyebb tesztek, azok korábban kimutatják.Sajnos nevet nem tudok, én egy sima tesztet vettem miután már kb 1-2 hete nem jött meg.
Sokan egyből csinálnak miután nem jön meg, én ezt nem ajánlom.Mert sajna néhány nap késés simán benne van a pakliban, és az nagyo csalódás tud lenni.Én így jártam....ezért nem rohantam egyből tesztért, de persze ez egyéni.
Jelek elvileg szédülés, mellfeszülés, esetleg hányinger, fáradékonyság.De nem törvényszerü, nem mindenkinek vannak tünetei.
Remélem tudtam segíteni:)
A peteérés útán úgy 10 nappal már kimutatja a ClearBlue, a Corax. De legbiztosabb a vérvétel, az tutira leghamarabb kimutatja, hogy van-e a véredben HCG.
A jelekből meg semmit nem tudsz meg, mert lehet másnak is ilyen tünete vagy lehet, hogy semmi jele nincs vagy ugyanolyan, mint mielőtt megjönne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!