7 hetes terhes vagyok, és majdnem egy hete vérzek. Voltam kórházba is, de kiengedtek. Nem kaptam gyógyszert. Spirál mellett estem teherbe. Lehet ez vetélés is, hogy vérzek egyfolytában?
Szia gondolom mivel spiralod van nem akarsz teherbe esni... De ha mar igy tortent ez van.
En is 7 hetes terhes vagyok pontosan es par napja verzek. Eros verzessel kedodott ami egy napig tartott majd alabbhagyott. Most csak barnazok. Voltam ultrahangon, az embrio teljesen rendben van, van szivhang. Attol mert verzel nem biztos hogy vetelsz, a nogyogyasz mondta hogy nagyon sok no verzik a terhesseg elso 3 honapjaban. Van aki sokat van aki keveset... Menj el ultrahangra hogy megmondjak eletben van-e az embriod. Csak igy lehetsz boztos benne.
Csak fogom a fejem,hogy milyen orvosok vannak:O Akik vérezgetnek terhesség elején Utrogestan nevű gyógyszert kapnak..Én is ezt szedem.
8hkm
Én 27 éves kismama vagyok nekem azért írták fel(utrogestant) mert már volt vetélésem és a doki szerint ez védi a terhességet.
Mondhatnánk megelőzi a bajt.
Több dologra írják valóban.De én 2 orvosnál is jártam mindkettő szigorúan ezt írta fel úgyhogy szedem.Én is meglepődtem mikor elolvastam a betegtájékoztatót de az orvosok csak tudják mi mire jó:)Nekem bevállt eddig mert sokat enyhült a barnázás szinte teljesen elmúlt.
Én 25 éves vagyok és azért kaptam ezt a gyógyszert,mert nehezen jött össze a babó és ez segít megtartani:-)
6os voltam.
Ja és nem ösztrogént viszünk be vele,hanem progreszteront:-)
6oska
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!