Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon fája a fogam. Milyen...

Nagyon fája a fogam. Milyen gyógyszert vehetek be rá? 7 hónapos terhes vagyok

Figyelt kérdés
2013. máj. 28. 19:07
 1/4 anonim ***** válasza:
a cataflam tökéletes ilyenre is :D
2013. máj. 28. 19:08
 2/4 anonim ***** válasza:
Aztán menj el dokihoz, ha nem múlik. Nyugodtan. Nekem is volt fogpanaszom, a bölcsességfogamat kellett kihúzni. % hónapos voltam akkor.
2013. máj. 28. 19:09
 3/4 anonim ***** válasza:

szerintem nyugodtan hívd fel a dokidat és kérdezd meg tőle.

leginkább a paracetamol tartalmúakat szokták javasolni, ha muszáj.

ezt írja a Cataflamra:

Terhesség és szoptatás

Mielőtt bármilyen gyógyszert elkezdene szedni, beszélje meg kezelőorvosával vagy gyógyszerészével.

Közölje a kezelőorvosával, ha terhes vagy azt hiszi, hogy terhes. Terhesség idején kizárólag akkor vegyen be Cataflam-V-t, ha az feltétlenül szükséges.

Más gyulladás-gátlókhoz hasonlóan a Cataflam-V-t sem szabad szedni a terhesség utolsó 3 hónapjában, mivel az káros lehet a magzatra vagy gondokat okozhat a szülés során.

Közölje kezelőorvosával, ha szoptat.

Ne szoptasson, ha Cataflam-V-t szed, mivel az ártalmas lehet a csecsemője számára.

2013. máj. 28. 19:13
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2013. máj. 29. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!