Nikolett0016 kérdése:
5 hetesen verzes?
Figyelt kérdés
5hetes terhes vagyok es a menstruaciohiz hasonlo verzes lepezt fel csak nem.volt alhasi fajdalmam kevesebb volt a mennyiseg es sotetebb szinu.volt. Szerintetek ez normalis?2013. nov. 20. 19:20
1/10 anonim válasza:
ügyelet...de elég esélyes vagy, hogy elvetélsz.:(
3/10 anonim válasza:
Tuti, hogy nem normális, orvos!!!
4/10 anonim válasza:
az tény hogy sok kismamának van valamilyen vérzése a terhesség elején de ilyen esteben midnig rögötn el kell menni orvoshoz hogy ellenörizzen. Azért is fontos ez hogy felirjon progeszteron pótlást ami segiti megtartani a aterhességet. Sajnos persze garancia nincs rá hogy megmarad vagy hogy ez már eleve nem vetélésröl van már szó. ezért kell az orvos hogy ez kiderüljön, vagy ha méhenkivül van akkor azonnal emg tudjanak műteni.
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a valaszokat! Es nagy az eselye a vetelesnek? Mert ugytudom az eros alhasi fajdalommal is jar, de nekem egyaltalan nem fajt.
2013. nov. 20. 19:54
6/10 anonim válasza:
Nem jár feltétlenfájdalommal!!! Én egyszer elvetéltem,minimális barnázás jelezte.Most én is 5 hetes vagyok és sajna vérezgetek is,a baba mellett van egy vérömleny ami ürül kifelé...lutri eléggé.
7/10 anonim válasza:
Nekem semmi görcsöm nem volt,mégis elvetéltem. Menj orvoshoz,m talán még segithet.
8/10 anonim válasza:
Szia! Nalam 5 hetesen kezdodott ez az orulet, most vagyok 9 hetes es meg mindig van eg kicsi. Annyi gyogyszert szedek ra, hogy nem is kellene reggeliznem. Hetente figyelt az orvos. A babaval minden rendben, valoszinu a mehem falan a hajszalerek gyengek, s ahogy a petezsak tapad, kozte elfolyhat ver. Nagyon maradni akar ez a kicsi. Ha el akar menni ugysem tudok mit tenni. De ugy fest, hogy csak ijesztget:) veled mi a helyzet?
9/10 anonim válasza:
7 hetesen kezdtem el barnázni, de nagyon nagyon minimálisan. Heteken át barnáztam, fájdalom nem volt. 12 hetesen vetéltem el, szinte fájdalom nélkül, de az utolsó pár napban elkezdtem egyre erősebben vérezni. Végig tudtam, hogy esélytelen, végig tudtam, hogy a kisbabám már régen nem él. A korházban vetéltem el, azt mondták, olyan pici volt, hogy felszívódott...5 hetes lehetett. Mindent megtaláltak, kivéve magát a babát nem. (külföldön élek, a terhesgondozás sajnos itt semmilyen, nem néztek meg, ha megnéztek volna, legalább hamarabb kikaparhattak volna)
10/10 Berni19955 válasza:
Sziasztok 5hetes 2 napos vagyok ma 3 pozitív tesztek voltak de el kezdtem vérezni valamennyire de csak pisilésnél Görcsök nincsenek lehet el vetélek? Ma megyek 16.00 re orvoshoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!