Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » SOS! 26 hetesen vérzes?

SOS! 26 hetesen vérzes?

Figyelt kérdés
Hivtam a dokit, nem vette meg fel. A parom, ha hazaert bevisz a klinikara (max 2ora mulva). De addig is irjatok legyszi valamit, nagyon-nagyon felek, h baj van! Az elmult 2 hetben 2-3x elofordult narancs-rozsaszin folyas. (Tobbe-kevesbe aktushoz tudtam kotni a dolgot) Meg ugyeletre is bementem, zarva volt a mehszaj, verzes helyet nem lattak, azt mondtak, nyugodtan csinalhatok barmit. Tegnap kerteszkedtem, sokat lepcsoztem, sokat pakoltam, rokon 1,5 eves kislanyt emelgettem, egeszen ejfelig porogtem. Most reggeli pisiles utan barna lett a wc-papir. Szerintetek? Valaki tapasztalt/hallott hasonlot? Barmit tudtok mondani?
2013. júl. 25. 08:01
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Nem értem, nekem is volt minimális vérzésem aktus után, ugyanígy nem volt semmi baj, de mondták, hogy kerüljük a házas életet.( bár nekem mély lepény miatt esett ez meg) Mást nem lehet mondani, csak azt, hogy próbálj meg többet pihenni, és remélem most lesznek olyan okosak, hogy mondják is a kórházban.

Remélem minden oké lesz veletek!

2013. júl. 25. 08:06
 2/15 anonim ***** válasza:
70%

24 hetesen en. Itt fekszik a Fiam!

Fekudj pihenj vagy hivj taxit mentot es irany a korhaz. En az utobbit valasztanam! Terhesen nem emelgetunk pakolunk porgunk es felesleges dolgokatvsajnos nem csinalunk. Gyereket lehet fogni ha ulsz es az oledbe van, de emelgetni nem! Szerintem a szex tabu ( minden formaja) mert eddig se normalis a narancsos folyas! Ha egyuttlethez kotheto akkor foleg!

En csak setalni voltam es pirosas ver jott, minden tilos volt es napi 4 ora mozgas lett engedelyezett amiben a szuksegleteimtol kezdve mindent szamolnom kellett amugy agy nyugalom. Nem tudtak megmondani nekem se hogy honnan jott a ver nem volt lathato nyoma. Pedig akkor kivetelesen huvelyi uh-val neztek! Reggel este magnerotot kellett szedjek es ha josloztam is akkor pluszba. 34. Heten hagyhattam abba a bogyot de akkor is elt az agynyugalom es szex tilalom. Izgalmi allapotba se kerulhettem orvosi utasitasra... Parom sajatkezbe vette a dolgokat addig!

2013. júl. 25. 08:14
 3/15 anonim ***** válasza:

Nem mindegy, h fajdalmas vagy fajdalommentes es milyen szinu. ha barna, akkor az regi ver, tehat nem akut dologrol van szo. a verzes forrasat mar lehet meg sem lehet allapitani. nekem melyen tapado lepeny miatt volt elenk piros, hig, fajdalommentes verzesem, utana sok ideig barna, mert urult ki a hematoma.

nekem akkor a placentara vagy a mehszajra tippelt az orvosom, mikor felhivtam, ez a ketto lehet ilyen fajdalommentes.

de en is el vagyok tiltva minden fizikai igenybeveteltol, nem emelhetek, azt mondta, szexelni csak ovatosan, ha amugy is folyasod van, en nem eroltetnem, mert annak oka van, es sztem nem

kellene eroltetni, en rettenetesen meg lennek ijedve, ha ennyiszer barnáznek. sztem hivj egy taxit es menj be a korhazba, annyival is elobb tudod meg, h mi van, en is anno igy csinaltam.

drukkolok

25 hkm

2013. júl. 25. 08:35
 4/15 A kérdező kommentje:
Mar be is ertem a klinikara, varom a dokim. Picit feszulget a hasam alja, de sztem ez inkabb a fajdalommentes kategoria. A lepenyem melyen volt, de mar elvileg felkuszott, azert ezt mindenkeppen megfirtatom. Fertozesem tuti nincs, a folyasom nagyon keves es hofeher alapbol. Amikor szombaton ugyeleten voltam, ott is mondta az ugyeletes doki, h nincs fertozes. Marad a mehszaj. Verezhet akkor is, ha zarva van?? Egyebkent 5-tol 11. hetig vereztem, hol barnan, hol piros folyosan. Egy csomo dokinal voltam, senki nem tudta miert. Aztan abbamaradt... Oszinten szolva most is erre szamitok...
2013. júl. 25. 09:06
 5/15 anonim ***** válasza:
Nekem icipici barnás folyás volt 24 hetesen, kiderült, h lepényleválásom van, 1 hónapos szigorú ágynyugalom következett.
2013. júl. 25. 09:09
 6/15 anonim ***** válasza:
Mi volt?
2013. júl. 25. 09:47
 7/15 A kérdező kommentje:
Koszi, lanyok, hazaertem, jol vagyok! A mehszaj zart, de a mehbol eredt a verzes, ami lenyegeben tegnap volt, mert ugye barna... A doki azt mondta, h nincs baj, nyugodjak meg, de ez egy figyelmeztetes, h fogjam vissza magam. Dolgozni is eljarhatok (iroda, ulomunka), de ma azert pihizem. Az a helyzet, h mindenfele rokonok megszalltak, jottek "nyaralni" en meg csak huztam az agynemuket, meg mostam meg minden... Tegnap volt a 30. szulinapom, 15 rokon jelentkezett be, h megkoszontenek. En meg ugy gondoltam, h ha mar ok megtisztelnek, en is megtisztelem oket egy tisztesseges vendelatassal. Kigazoltam a kertet, lemostam a kertibutorokat, kihortam a porcelankeszletet, grilleztunk. Aztan 9-kor ereztem, h nekem mar eleg lenne, de nem vettek eszre magukat. 11-kor nekem kellett bejelentem, h vege a bulinak. Ekkor derult ki, h 5 fo ugy gondolta nalunk alszik, hat elkezdtem agynemut huzni... Es meg utana pakoltam es mosogattam el...
2013. júl. 25. 10:42
 8/15 A kérdező kommentje:
Tudom, h nem kellett volna. De arra gondolok mindig, h regen kapaltak az asszonyok es 8 gyerekuk volt... Es mi lenne, ha a harmadikat varnam?! Akkor sem lenne kevesebb feladatom. Mindig azt vagjak az emberhez, h csak terhes vagy, nem beteg... Ti mit gondoltok errol?
2013. júl. 25. 10:46
 9/15 anonim ***** válasza:
Rendben,hogy jó háziasszony teszi a dolgát,de ez akkor sem játék.Igen régen kapáltak és így szinten is voltak tartva fizikailag,de mostani világunkban az ülőmunka nem kapálás,nem fizikai munka,ergó nem vagyunk fizikailag olyan állapotban mint akkor.Főleg így lennék óvatos ha már előfordult előbb is vérzés.Örülök hogy semmi baj de pihenj sokat és fogd vissza magad!Én a másodikamat várom,de mindent csak módjával!A vendégeidbe meg lehetett volna annyi hogy segítenek.26 hetes vagy 28 km. már magam sem tudom.. :-)
2013. júl. 25. 10:54
 10/15 A kérdező kommentje:
Igazad van! Hogy hogy nem tudod? :-) Mikorra vagy kiirva? En okt 27-re. Fiut v lanyt varsz? Es a nagyod? Mennyi idos?
2013. júl. 25. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!