SOS! 26 hetesen vérzes?
Nem értem, nekem is volt minimális vérzésem aktus után, ugyanígy nem volt semmi baj, de mondták, hogy kerüljük a házas életet.( bár nekem mély lepény miatt esett ez meg) Mást nem lehet mondani, csak azt, hogy próbálj meg többet pihenni, és remélem most lesznek olyan okosak, hogy mondják is a kórházban.
Remélem minden oké lesz veletek!
24 hetesen en. Itt fekszik a Fiam!
Fekudj pihenj vagy hivj taxit mentot es irany a korhaz. En az utobbit valasztanam! Terhesen nem emelgetunk pakolunk porgunk es felesleges dolgokatvsajnos nem csinalunk. Gyereket lehet fogni ha ulsz es az oledbe van, de emelgetni nem! Szerintem a szex tabu ( minden formaja) mert eddig se normalis a narancsos folyas! Ha egyuttlethez kotheto akkor foleg!
En csak setalni voltam es pirosas ver jott, minden tilos volt es napi 4 ora mozgas lett engedelyezett amiben a szuksegleteimtol kezdve mindent szamolnom kellett amugy agy nyugalom. Nem tudtak megmondani nekem se hogy honnan jott a ver nem volt lathato nyoma. Pedig akkor kivetelesen huvelyi uh-val neztek! Reggel este magnerotot kellett szedjek es ha josloztam is akkor pluszba. 34. Heten hagyhattam abba a bogyot de akkor is elt az agynyugalom es szex tilalom. Izgalmi allapotba se kerulhettem orvosi utasitasra... Parom sajatkezbe vette a dolgokat addig!
Nem mindegy, h fajdalmas vagy fajdalommentes es milyen szinu. ha barna, akkor az regi ver, tehat nem akut dologrol van szo. a verzes forrasat mar lehet meg sem lehet allapitani. nekem melyen tapado lepeny miatt volt elenk piros, hig, fajdalommentes verzesem, utana sok ideig barna, mert urult ki a hematoma.
nekem akkor a placentara vagy a mehszajra tippelt az orvosom, mikor felhivtam, ez a ketto lehet ilyen fajdalommentes.
de en is el vagyok tiltva minden fizikai igenybeveteltol, nem emelhetek, azt mondta, szexelni csak ovatosan, ha amugy is folyasod van, en nem eroltetnem, mert annak oka van, es sztem nem
kellene eroltetni, en rettenetesen meg lennek ijedve, ha ennyiszer barnáznek. sztem hivj egy taxit es menj be a korhazba, annyival is elobb tudod meg, h mi van, en is anno igy csinaltam.
drukkolok
25 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!