6 Hetesen vérzés, baj lehet? (Tegnap úton voltam és beázott csizmába mászkáltam) Remélem nincs baj mert sűrűn felfázós vagyok
Ma kellett volna dokihoz menned, holnap mindenkeppen menj! A verzes semmilyen formaban nem normalis, de ha idoben tamogatva van a terhesseg, a folyamat meg esetleg visszafordithato. Direkt fogalmaztam igy, hogy erezd a komolyasagat, konnyen veteles lehet belole, de orvosi felugyelettel es nagyon akarassal meg rendben is lehet minden! Amit holnapig tehetsz: 1000mg c-vitamin, MagneB6 a gorcsoldasra, ha nincs, no spa is jo es pihenj, fekudj, amennyit csak lehet. En holnap nem dolgozni, hanem orvoshoz mennek reggel. Tudom mirol beszelek, 10 hetes vagyok, 5 hete vannak verzeseim, pl egy het szunet utan ma ujra... A stresszelest is probald elfelejteni! Gondolom munkahelyi...
Es most, hogy -remelem- jol radijesztettem, nyugodj meg, rendben lesz minden, de a legkisebb maszatot is komolyan kell venni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!