Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » SOS! 26 hetesen vérzes?

SOS! 26 hetesen vérzes?

Figyelt kérdés
Hivtam a dokit, nem vette meg fel. A parom, ha hazaert bevisz a klinikara (max 2ora mulva). De addig is irjatok legyszi valamit, nagyon-nagyon felek, h baj van! Az elmult 2 hetben 2-3x elofordult narancs-rozsaszin folyas. (Tobbe-kevesbe aktushoz tudtam kotni a dolgot) Meg ugyeletre is bementem, zarva volt a mehszaj, verzes helyet nem lattak, azt mondtak, nyugodtan csinalhatok barmit. Tegnap kerteszkedtem, sokat lepcsoztem, sokat pakoltam, rokon 1,5 eves kislanyt emelgettem, egeszen ejfelig porogtem. Most reggeli pisiles utan barna lett a wc-papir. Szerintetek? Valaki tapasztalt/hallott hasonlot? Barmit tudtok mondani?
2013. júl. 25. 08:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem kötözködni akarok, de én a 1,5 éves kislányom mellett 34 hetes terhesen egész nap rohangálok főzök-mosok-takarítok-bevásárlok, játszóterezünk napi 2X ahova gyalog megyünk és ahol 100X kell leszednem a mászókáról a 10 kg-os súlyával, strandolunk mindent csinálunk és semmi bajunk. Ha keményedek kicsit visszaveszek a tempóból de ugyanúgy ellátom a családomat mert ez a kötelességem, nem fekhetek. Nagyon remélem hogy elkerülnek engem az iylen problémák mint vérzés mert el sem tudom képzelni hogyan feküdhetnék akár 1 napot is.
2013. júl. 25. 14:13
 12/15 A kérdező kommentje:
Igen, en is mindig is nagyon aktiv voltam. 8-tol este 6-ig munkahelyen es onnan meg edzeni jartam (gyakran dupla orara), meg minden mast inteztem (paromnak vallalkozasa van, mindig lehet mit csinalni), vagy epp csaladjainkat latogattam... Altalaban 10 fele ertem haza minden egyes nap, ekkor meg meg szoktam varni a parom es ejfel korul lefekves masnap munka, amit most nem az eredeti munkakoromben vegzek, mert az nagyon stresszes volt. Ekkor jott a baba, amit mar nagyon-nagyon reg vartunk. 5. heten verezni kezdtem (de nagyon!) es 8 het fekves kovetkezett. Csak wc-re es tusolni kelhettem fel. Igen, felmerul a kerdes, h mit csinaltam volna, ha mar van gyerekem - de annyi probalkozas utan, csak az szamit, h ot legalabb egeszsegben kihordjam, a mi lenne ha, viszonylag ertelmetlen ilyenkor. Aztan ugy tunt elmultak a gondok, osszeszedtem magam (8 het alatt azert jol legyengultem), visszamentem dolgozni, sot meg zumbazni is jartam eddig heti 2/3x. Hetveget sem toltottunk itthon a nyaron eddig, mindig balatonra rohantunk, vagy pl nagymamahoz, az orszag masik vegebe. Pedig ereztem mar az utobbi idoben, h jajj, nehezen birom ezt a tempot. Es erre jottek meg a rokonok... Nyilvan mindenkinek meg akartam felelni. Ahhoz, h kiszolgaljam a helyzetet, meg butorokat is tologattam. Ahhoz, h a potagynemuket elo tudjam venni, szeket kell becipelnem egy szobaba, es fel kell masznom bazimagasra egy szekrenybe, aztan agyakat szethuzni... Puhanynak nem erzem magam, mert hetek ota reggeltol keso estig meg sem allok, de ugy latszik en "selejtesebb" szeriabol vagyok, mert bevereztem. De akkor is az lesz a celom, h elso es eddig egyetlen gyermekem egeszsegesen a vilagra hozzam, es ha ehhez nekem fekudni kellene, akkor az kellene. Utolso, szerinted kevesebb, vagy rosszabb lennek ettol? En is szeretnek az utolso pillanatig fitt es porgo, kicsattano kismama lenni, mindig errol almodoztam. De ha nekem ez nem adatik meg, akkor ezt kell elfogadnom. Nem?
2013. júl. 25. 14:58
 13/15 anonim ***** válasza:

Hát igen! Ebben igazad van! Terhesség nem betegség, csak sajnos van olyan aki nem viseli jól... Te se és Én se....

Te se pöröghetsz úgy egy nap, mint eddig és ha végre sikerül nálunk is a kistesó, tudom, hogy nekem nem lesz napi 2-3 óra torna mert hamar baj lesz...

Sógornőm az ugyaúgy gazolt kertet ásott még a végén is mert kitalálta, hogy ő most sövényt ültet... Neki nem volt baja, de én rögtön elvetéltem volna!

Ha kapod a jelzést pl bekeményedik a hasad, szurkál vagy bármi van azonnal állj le pihenj egy kicsit...

Nekünk az ágyhúzást mindig Párom csinálta a végén, 160*200as takaróval már nem volt erőm szenvedni Fedőmatracot ugyanúgy takaróhuzatba húztam (a lepedő folyton lecsúszott róla és úgy mindennap szenvedtem vele...) az is 160*200as.. volt küzdelem :)

2013. júl. 26. 07:50
 14/15 anonim ***** válasza:

11-es örülj, h neked semmi panaszod és bírod a tempót, de fogadd el, h van aki nem és még te is járhatsz úgy, h feküdnöd kell. Nem hobbiból, hanem a gyerekedért, gondolom megtennéd.

Nekem kellett anno a lepényleválásom miatt. Mikor jöttek az idióták, h ők nem ilyen fekvősek és ők ezt nem tudnák csinálni, majdnem megtéptem őket, h vegyék már észre magukat! Én se azért feküdtem, mert ez a hobbim, hanem h ne szülessen meg a fiam 24 hetesen!

2013. júl. 26. 08:31
 15/15 A kérdező kommentje:
Ma alavetettem magam maganban egy nagyobb kivizsgalasnak. A lepenyem ep es magasan van, a mehnyakam szep hosszu, a mehszajak zartak. Konkluzio, h gomba okozhatta a panaszaimat, kupot kaptam es kencet, remelem igy minden rendben lesz!
2013. júl. 31. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!