SOS! 26 hetesen vérzes?
Hát igen! Ebben igazad van! Terhesség nem betegség, csak sajnos van olyan aki nem viseli jól... Te se és Én se....
Te se pöröghetsz úgy egy nap, mint eddig és ha végre sikerül nálunk is a kistesó, tudom, hogy nekem nem lesz napi 2-3 óra torna mert hamar baj lesz...
Sógornőm az ugyaúgy gazolt kertet ásott még a végén is mert kitalálta, hogy ő most sövényt ültet... Neki nem volt baja, de én rögtön elvetéltem volna!
Ha kapod a jelzést pl bekeményedik a hasad, szurkál vagy bármi van azonnal állj le pihenj egy kicsit...
Nekünk az ágyhúzást mindig Párom csinálta a végén, 160*200as takaróval már nem volt erőm szenvedni Fedőmatracot ugyanúgy takaróhuzatba húztam (a lepedő folyton lecsúszott róla és úgy mindennap szenvedtem vele...) az is 160*200as.. volt küzdelem :)
11-es örülj, h neked semmi panaszod és bírod a tempót, de fogadd el, h van aki nem és még te is járhatsz úgy, h feküdnöd kell. Nem hobbiból, hanem a gyerekedért, gondolom megtennéd.
Nekem kellett anno a lepényleválásom miatt. Mikor jöttek az idióták, h ők nem ilyen fekvősek és ők ezt nem tudnák csinálni, majdnem megtéptem őket, h vegyék már észre magukat! Én se azért feküdtem, mert ez a hobbim, hanem h ne szülessen meg a fiam 24 hetesen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!