15 hetesen erősebb vérzés, mitől lehet?
Nalam ma (14+5 hetesen) jelentkezett erosebb verzes. Megneztek, a babaval minden rendben volt, kiveve hogy az orvos szerint kevesebb a magzatvizem mint kellene.
Dolgozni nem mehetek, 2 het szigoru fekves. Azt nem tudjuk mitol van a verzes, de nem tudom mennyire lehet koze ehhez az egeszhez a 7 napja elvegzett chorion biopszia.
Felirtak antibiotikumot hogy megelozzuk vagy kikezeljuk a fertozest mar ha emiatt van a baj, es 3*2 magne b6-ra emeltek a magneziumot.
Nalatok volt masodik trimeszteri verzes?
Elmult? Nalam mar a verzes utan 2 oraval is inkabb sotetbarnat tapasztalt az orvos.
A mehszajam zart szerencsere, viszont gorcsoles az van, annak ellenere, hogy orak ota fekszek es fel sem keltem.
Nagyon aggodjak a kevesebb magzatviz miatt? Szerintetek ennek lehet koze a cvs-hez? Volt valakinek hasonlo ilyen?
Azt elfelejtettem leirni, hogy megnezte a ph-mat, 4.9 lett, ugyhogy kizarta a magzatviz szivargasat is, es hematomat sem talalt.
Lehet hogy ki sem derul, mitol verzek?
Igen ultrahangon nezett meg.
Nekem melso fali a lepenyem.
A meretek miatt is aggodom picit, 14 hethez kepest ezeket merte:
BPD: 28 mm
FL: 12 mm
AC: 92 mm
Becsult suly: 100 gr
Az osszes tablazat alapjan amit neztem a 28 mm-es fejatmerohoz tul kicsi a combcsont es az AC meg tul nagy.
Nem mondta hogy mitol van, csak azt hogy lehet hogy szivarog a magzatviz, vagy hogy a mehlepeny vizsgalat fertozest okozott, arra kaptam antibiotikumot, vegul pedig azt mondta hogy fekves nagyon szigoruan.
Egy észrevétel: nem tudom miért favorizálják az orvosok a semmit sem érő MagneB6-ot. Az enyém azt mondta rá, ha szentelt vízzel veszem be, talán használ.
Cseréld le 2x1 vagy 3x0,5 Magnesii citricire! 1 szemben 10x több a magnézium mint a MagneB6-ban, és anyagilag sem tesz tönkre, 310 Ft egy doboz recept nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!