Várja még valaki november 29-re vagy környékére kisbabáját?
Sziasztok, én ma töltöttem a 39. hetet, és ma volt uh + áramlás. A lepényem III. fokozatú. Hétvégén nem szülhetünk, legkorábban hétfőn. :) A dokim elutazik, nálunk a lakás meg romokban még. (fűtéskorszerűsítés).
96 mm a koponya és 3760g a becsült súly (kisfiú). Bár csak péntekre vagyok kiírva, hétfőre is berendelt a doki ctg-re, mert aggasztja a méhlepényem. Nem fogja semmiképp engedni túlhordani. (ennek mondjuk örülök is).
Ti hogy álltok? Mi az uh eredmény?
Hétfőn hidegfront?
Szorítok, hogy hamar megszülj :) Hol fogsz egyébként?
Én jeleztem a dokimnak, hogy nem szeretném túlhordani, és azt mondta nem is fogja engedni a 3-as méhlepény miatt. Ilyenkor nem tudom mi van... nem tudom ez általában mennyire komoly kijelentés...
Én a Margitban. Akkor úgy néz ki hogy a héten. Igen, pont erre számítok, hogy legkésőbb pénteken meglesz a kicsi. Szeretném, sőt, akarom hogy a hidegfrontot most bent vészelje át. Nagyon nincs kész a laksáunk :(((
Pedig már úúúúgy várjuk :) (első baba).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!