Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Várja még valaki november...

Várja még valaki november 29-re vagy környékére kisbabáját?

Figyelt kérdés
Hogy érzitek magatokat? Vannak jóslók? Hol fogtok szülni?
2013. nov. 19. 18:35
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Mi ma voltunk ugye a Ctg -n minden okés colt csináltak áramlást is az is rendben volt,de még mindig zárt vagyok:-(((Mondta a dokim,h apukával sexeljünk,szóval most ráállunk a témára:-))Remélem lesz valami hatása:-)
2013. nov. 21. 21:19
 22/32 A kérdező kommentje:

Sziasztok, én ma töltöttem a 39. hetet, és ma volt uh + áramlás. A lepényem III. fokozatú. Hétvégén nem szülhetünk, legkorábban hétfőn. :) A dokim elutazik, nálunk a lakás meg romokban még. (fűtéskorszerűsítés).

96 mm a koponya és 3760g a becsült súly (kisfiú). Bár csak péntekre vagyok kiírva, hétfőre is berendelt a doki ctg-re, mert aggasztja a méhlepényem. Nem fogja semmiképp engedni túlhordani. (ennek mondjuk örülök is).

Ti hogy álltok? Mi az uh eredmény?

Hétfőn hidegfront?

2013. nov. 22. 22:45
 23/32 anonim ***** válasza:
Én ugye holnapra vagyok kiírva de még mindig semmi:-((Nekem holnap lesz Uh ,talán többet megtudok,drukkolok nektek a végén előbb fogsz babázni mint én:-)Nekem hétfőtől naponta CTG,2 naponta Uh.
2013. nov. 23. 12:41
 24/32 A kérdező kommentje:

Szorítok, hogy hamar megszülj :) Hol fogsz egyébként?

Én jeleztem a dokimnak, hogy nem szeretném túlhordani, és azt mondta nem is fogja engedni a 3-as méhlepény miatt. Ilyenkor nem tudom mi van... nem tudom ez általában mennyire komoly kijelentés...

2013. nov. 24. 00:04
 25/32 anonim ***** válasza:
Köszi:-)Nekem az első lányommal kevés víz és áramlás miatt nekem sem várt a dokim és megínditotta...Én is drukkolok neked:-)Lehet,h a te dokid is a kiírt napon fogja ha addig nem indul meg vagy még előbb....Én a Sote 2-n fogok szülni te?
2013. nov. 24. 12:52
 26/32 A kérdező kommentje:

Én a Margitban. Akkor úgy néz ki hogy a héten. Igen, pont erre számítok, hogy legkésőbb pénteken meglesz a kicsi. Szeretném, sőt, akarom hogy a hidegfrontot most bent vészelje át. Nagyon nincs kész a laksáunk :(((

Pedig már úúúúgy várjuk :) (első baba).

2013. nov. 25. 01:26
 27/32 A kérdező kommentje:
Meghozta valakinek a hidegfront?? Nekem semmi...
2013. nov. 25. 23:45
 28/32 anonim ***** válasza:
Nekem November 25.-én megszületett a kislányom,nehéz szülés volt ,de a kislányom egy igazi kis csoda
2013. nov. 29. 20:31
 29/32 A kérdező kommentje:
Gratulálok!! Biztosan az! Nagyon jó nektek már :) Mi még mindig egyben :D
2013. nov. 30. 19:41
 30/32 anonim ***** válasza:
Köszönjük szépen!4200 g és 57cm lett:-))Szoritok neked ...irj majd ha van fejlemény
2013. dec. 1. 18:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!