Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » November közepére kiirt...

November közepére kiirt kismamik hogy vagytok?

Figyelt kérdés

Izgultok már? Már összecsomagoltatok? Mit visztek be a babának?

Én csak egy pár holmit pakoltam be, de már jó lenne teljesen is.

November 15-re vagyok kiirva.

33+3hkm

2013. szept. 30. 16:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Én 32+4 vagyok, még nem pakoltam be semmit, először alaposan ki akarok mosni és vasalni mindent :) két-három hét múlva kezdem. :) A babának külön kis csomagja lesz, ruhácskát, tetra pelust, sima pelust, egy-két apróságot viszünk be. Nagyon bennem van már a csomagolhatnék, és alig várom, hogy találkozzunk a Picivel, de közben azért reménykedem, hogy kivárja a megfelelő időt, nehogy előbb jöjjön és probléma legyen! :)November 22-re várjuk :)
2013. szept. 30. 17:02
 2/11 anonim ***** válasza:
November 10re vagyok kiírva. A babaszobát ma festették ki, a kelengye teljesen megvan, viszont még semmit se pakoltam be a kórházi táskába. Nagyon izgulok, mert a kisfiam nem fordult még be, ezt leszámítva nagyon jól vagyok. Nem visel meg a terhesség, pedig a lábam nagyon vizesedik. Egész nap jövök megyek, többet kéne pihennem. 34+1 hkm
2013. szept. 30. 17:06
 3/11 anonim ***** válasza:

En is november 15-re vagyok kiírva, es meg semmit nem pakoltam be a kórházi csomagba. A babaszoba ugy-ahogy készen (mindig találok ezt-azt). Néha rám is jön a pánik, hogy mennyi mindennel el vagyok maradva :)

A babaruhak mosasat majd később kezdem el meg. Ja es egyszer mar befordult a babank, de most megint faros...

2013. szept. 30. 17:54
 4/11 anonim ***** válasza:
Én picit későbbre vagyok kiírva de azért írok ,ha nem baj:-))November 24-re vagyunk kiírva. A kórházi csomag készen áll,a babának viszont még vennünk kell egy két dolgot,főleg ruhákat:-))Nálunk a babának a kórházba csak pelenka és popsitörlő kell a többit ott adják!2.babánk lesz,én már nagyon izgulok talán jobban is mint az elsővel.
2013. szept. 30. 18:27
 5/11 anonim ***** válasza:
Én is november 22-re vagyok kiírva,de már olyan nehéz kivárni ezt a kis időt. A babának szinte mindene megvan, de magamnak a kórházba még alig készítettem össze valamit. A ruhák is kimosva,kivasalva. A hátfájáson és a sok gyomorsavon kívül nincs semmi kellemetlen.Én az Istvánban fogok szülni.Te kedves kérdező hogy vagy? Boldog babavárást mindenkinek :)
2013. szept. 30. 18:53
 6/11 anonim ***** válasza:

Helló!

Én is november 10-re vagyok kiírva (mint az egyik válaszoló). :)

Én is összekészítettem már a kórházi csomagot. A baba hazahozósa is összeállt amit majd az apuci hazahozatalkor hoz be. Kórházban töltött időre a babának nekünk csak popsitörlőt kell vinni, többit adják.

A babaszobába is minden megvan, még takarítani kell.

Sokat híztam, így diétáznom kell, bár nem tényleges súlygyarapodás az egész mert a lábam nekem is vizesedik. Derék és csípőfájdalommal eddig küszködtem érdekes az elmúlt pár napban picit jobb. Elég jól viselem így a terhességet, bár védőnő szerint most már sokat kell majd pihenjek.

Gyakran olvasgatom a gyakorikérdéseket, tapasztalatokból próbálkozom felkészülni a szülésre, most jelenleg nem érzem, hogy annyira félnék tőle. De majd aznap kiderül..lehet még el is fogok ájulni izgalmamban :)

Könnyű szülést mindenkinek!! :)

2013. szept. 30. 19:22
 7/11 anonim ***** válasza:
Én december 3-ra vagyok ugyan kiírva, de sanos az orvosom a 38. hétre császárt helyezett kilátásba, mivel a lepényem rálóg a méhszájra. Így én is november közepén várhatom a babámat. Ahogy olvaslak benneteket , én nagyon le vagyok maradva! A babakelengyét 80 %-ban beszereztem,a bababútort megrendeltük, majd szállítáják, de még semmi nincs kimosva,kivasalva. Az én kórházi cuccaimat is beszereztem, de nincs összeállítva. Sajnos nem végeztünk a felújítással, így még nincs lehetőségem arra, hogy mindent rendbe tegyek. Még legalább 1 hét, hogy elkezdhetek ezzel fogalalkozni, de párhuzamosan a lakás takarítását is el kell végezni, ami felújítás után nem könnyű..:))
2013. szept. 30. 19:33
 8/11 anonim ***** válasza:

Nov. 14 re vagyok kiírva.

Már szinte mindent bepakoltam a csomagba.Még veszek csokit,kis ropogtatnivalót és innivalót

Plusz még a baba ruháit kell betennem : body,rugi,zokni,kis sapó,popsitörlő,pelus,krém

ÉN is izgulok...sokat pihenek.Szerencsére fiam most elsős,így van időm pihenni.készülődni :-)

Jó babavárást és könnyű szülést mindenkinek

2013. szept. 30. 19:40
 9/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :)

Egyre nagyobbakat rugdos kicsi fiúnk, már sokszor nem bánnám ha hamarabb kibújna,de persze inkább a várt időpontra jöjjön mint hamarabb. Egy pár holmi nekem is össze van pakolva, de szerintem még úgyis változni fog, főleg az idő miatt.

A baba nekem sem fordult még be, igy lehet, hogy császár lesz a vége (első baba). Még van egy pár hét, reménykedek, hogy befordul. Félni nem félek a szülsétől, inkább várom, lehet azért is , mert nem tudom, hogy hogyan zajlik és miképpen :)

Boldog babavárást mindenkinek :)

2013. okt. 1. 13:38
 10/11 anonim ***** válasza:

Sziasztok, nov 7 a céldátum. Van már itthon egy 2,5 éves nővérke, most fiúcskát várunk. En ma epp tűréshatáron vagyok, nagy a hasam, nem kapok levegot,faj mindenem, a nagy beteg...szeretnem, hogy mar kibujjon, de felek is(foleg mert tudom mi var ram). Csomagok bepakolva, ruhacskak mosva vasalva...meg dolgozom, de a hatam kozepere sem kivanom, mindenbol elegem van!

36+6 hkm

2013. okt. 16. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!