November közepére kiirt kismamik hogy vagytok?
Izgultok már? Már összecsomagoltatok? Mit visztek be a babának?
Én csak egy pár holmit pakoltam be, de már jó lenne teljesen is.
November 15-re vagyok kiirva.
33+3hkm
En is november 15-re vagyok kiírva, es meg semmit nem pakoltam be a kórházi csomagba. A babaszoba ugy-ahogy készen (mindig találok ezt-azt). Néha rám is jön a pánik, hogy mennyi mindennel el vagyok maradva :)
A babaruhak mosasat majd később kezdem el meg. Ja es egyszer mar befordult a babank, de most megint faros...
Helló!
Én is november 10-re vagyok kiírva (mint az egyik válaszoló). :)
Én is összekészítettem már a kórházi csomagot. A baba hazahozósa is összeállt amit majd az apuci hazahozatalkor hoz be. Kórházban töltött időre a babának nekünk csak popsitörlőt kell vinni, többit adják.
A babaszobába is minden megvan, még takarítani kell.
Sokat híztam, így diétáznom kell, bár nem tényleges súlygyarapodás az egész mert a lábam nekem is vizesedik. Derék és csípőfájdalommal eddig küszködtem érdekes az elmúlt pár napban picit jobb. Elég jól viselem így a terhességet, bár védőnő szerint most már sokat kell majd pihenjek.
Gyakran olvasgatom a gyakorikérdéseket, tapasztalatokból próbálkozom felkészülni a szülésre, most jelenleg nem érzem, hogy annyira félnék tőle. De majd aznap kiderül..lehet még el is fogok ájulni izgalmamban :)
Könnyű szülést mindenkinek!! :)
Nov. 14 re vagyok kiírva.
Már szinte mindent bepakoltam a csomagba.Még veszek csokit,kis ropogtatnivalót és innivalót
Plusz még a baba ruháit kell betennem : body,rugi,zokni,kis sapó,popsitörlő,pelus,krém
ÉN is izgulok...sokat pihenek.Szerencsére fiam most elsős,így van időm pihenni.készülődni :-)
Jó babavárást és könnyű szülést mindenkinek
Köszönöm a válaszokat :)
Egyre nagyobbakat rugdos kicsi fiúnk, már sokszor nem bánnám ha hamarabb kibújna,de persze inkább a várt időpontra jöjjön mint hamarabb. Egy pár holmi nekem is össze van pakolva, de szerintem még úgyis változni fog, főleg az idő miatt.
A baba nekem sem fordult még be, igy lehet, hogy császár lesz a vége (első baba). Még van egy pár hét, reménykedek, hogy befordul. Félni nem félek a szülsétől, inkább várom, lehet azért is , mert nem tudom, hogy hogyan zajlik és miképpen :)
Boldog babavárást mindenkinek :)
Sziasztok, nov 7 a céldátum. Van már itthon egy 2,5 éves nővérke, most fiúcskát várunk. En ma epp tűréshatáron vagyok, nagy a hasam, nem kapok levegot,faj mindenem, a nagy beteg...szeretnem, hogy mar kibujjon, de felek is(foleg mert tudom mi var ram). Csomagok bepakolva, ruhacskak mosva vasalva...meg dolgozom, de a hatam kozepere sem kivanom, mindenbol elegem van!
36+6 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!