Vannak itt kismamik, akik november közepére várják?
Hogy vagytok? Mekkora a baba? Első, második, harmadik? Nem "féltek", hogy téli baba lesz és totál beszorulunk majd lakásba? :(
Tudjátok-e már a nemét, van-e már név? Vettetek-e már valamit?
Nálunk: kisfiú lesz, most voltunk nemrég genetikai UH-n, minden oké. Egy 15 hónapos kislány mellé érkezik majd.
Szia!
Én 16 hetes vagyok, és ma voltam a szükséges vérvételen, jó sokat levettek.:)Én sajnos az elejétől görcsölgettem igy az orvos már táppénzre írt, most pihengetek, de azóta minden rendben.:)Én félek a téli dolog miatt, már csak azért is hogy ha mégis majd visszük sétálni egyszercsak mennyi ruhát adjak rá hogy ne fázzon, de ne is legyen melege stb...
hoxa.hu
itt keresd meg a 2010 novemberi babák forumát
Szia!
Én november 14.-re vagyok kiírva, első baba lesz, még nem mutatta meg magát, a kis szégyenlős. Sokat ég a gyomrom, azt mondják lány lesz, pedig épp a napokban vettem egy kis édes kék terepszínü rugit neki, de majd legfeljebb abban fog aludni :-) Ha lány lesz Anita Hella lesz, ha mégis fiú, akkor Norbert Ádám. Picit tartok a téltől. A baba méretei rendben vannak, én is most, kedden voltam genetikai vizsgálaton.
Boldog babavárást!
19hkm
persze, hogy lehet télen is sétálni, kell is, de nem lehet hosszú órákat, legalábbis nem egy pár hetessel. A lányom 8-11 hónapos körül volt a tél folyamán és ő pl. egész télen az erkélyen aludt babakocsiban, vagy séta közben. Akár 3 órákat is talpaltam vele a hóban. De egy párhetessel ezt még nem lehet, pedig a "nagy" igényelni fogja :(
Ez csak az aggodalmam.
Nálunk már a 12. héten mondták, h kisfiú. anno (anno.... heheheh- tavaly született) a lányomnál a 22. héten tudták csak megmondani, h lány.
Mozogtok valamiT?
Kismama jga, torna?
Én egész nap rohangászok a lányom után, homokóból ki-be, favárba fel-le, nem unatkozom + jógára járok.
12:56-os: köszi, de fórumhoz nem akarok csatlakozni. annyira nem vagyok aktív a nagyobb gyerek miatt, nem tudnék annyit írni, kevés a szabadidő. :(((
pedig az elsőnél volt bőven :))))) 12. héttől itthon voltam.
Szia! En Nov.12.ere vagyok kiirva! Elso baba! Par napja voltunk UH-n,es kiderult,hogy kisfiu!
Egyebkent jol vagyunk. En a munkat fizikailag kisse nehezen birom, azt meg pszichesen,hoyg nem tudok olyan aktiv lenni mint elotte. A pocakom mar eleg nagy es ha sokat maszkalakok,ugy erzem mintha leszakadna.
A babakocsit mar megvettuk, meg 1-2 ruhat is. A tobbit majd csak ez utan,de nem akarok sok mident az utolso pillanatra hagyni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!