Várja még valaki november 29-re vagy környékére
kisbabáját?
Szia!Én November 24.ére várom a kislányunkat,szuper jól vagyok ,semmi panaszom de már nagyon szülnék:-)Budapesten a SOTE 2 fogok szülni.Jóslóim már egy pár hete folyamatosan vannak,de ennek ellenére még zárt vagyok csak a méhnyakam rövidült meg teljesen.Te hogy vagy kedves kérdező?
2013. nov. 19. 18:59
Off: most, így szülés előtt pár nappal ha visszagondoltok a terhességetekre hosszú volt vagy gyorsan elment?
A szülsétől tartotok, vagy várjátok, vagy csak szeretnétek már túllenni rajta?
18 hkm
2013. nov. 19. 19:50
3/32 A kérdező kommentje:
1: Szuper! :) Nekem jóslót jóslóim lehetnek kábé. Nem is tudod meldönteni, hogy keményedem-e.. Gyomorsav, nehéz mozgás, pocak leevés, és mindennek nekimenés az van. És nagyon várom én is. Folyton alszom még. Az elején nem aludtam ennyit mint most :D Margitban szülök.
2: Nagyon jó kérdés. Visszatekintve hosszú volt, de valószínűleg azért, mert nagyon várjuk már. Emiatt a vége szerintem rosszabb. De csak a türelmetlenség miatt :) Nekem még az volt nehéz ezalatt a 9 hónap alatt, hogy nem emelhetek, nem sportolhatok, kímélnem kellett magam. Pedig egy nagyon aktív ember vagyok. A szüléstől nem félek, várom nagyon. Bármit képes vagyok kibírni, csak hogy láthassam és magamhoz szorítsam a kisfiúnkat. A fájdalomküszöböm borzasztó alacsony :) De ezektől eltekintve is nem érdekel mi lesz. Egészségesen jöjjön világra. Ez mindennél fontosabb.
4/32 A kérdező kommentje:
1-es. Neked milyenek pontosan a jóslók? le tudod írni valahogy? Hol érzed, mennyire erősen, és milyen gyakran?
5/32 A kérdező kommentje:
2-esnek még: szinte egész életemben a terhességtől és a szüléstől féltem a legjobban. Persze mikor elhatároztuk hogy babát szeretnénk, akkor a terhességtől való félelmem eltűnt. Sőt, szerencsém volt, semmi panasz. Nagyon jól viseltem, és még most is. A szülséhez meg fokozatosan edzettem magam hozzá. De az elején igyekeztem nem erre koncentrálni :) Úgyis változik minden a végére, ne félj :)
Köszi Kérdező! :)
Első babád lesz?
2013. nov. 19. 21:23
7/32 A kérdező kommentje:
Igen :D (a kutya után a második ;))) ) De babaként első. :)
Első vagyok!A Jóslóim:Haskeményedés,alul görcsöl a hasam és iszonyatosan elkezd fájni a derekam,már többször hittük,h indulni kell a kórházba ,de aztán mindig elmúlt.Ne keseredj ha neked nem igazán vannak jóslóid,az első lányommal semmilyen tünetem nem volt végig zárt is voltam.Végül szépen kitágultam és 8 óra alatt meg lett a lányom!
2013. nov. 19. 22:05
Igazából nemrég még hosszúnak éreztem a terhességet,de pont most gondoltam bele ,h mindjárt vége így pedig úgy tűnik,h olyan gyorsan elment.A terhességtől sosem féltem,nem is volt probléma egyikkel sem,viszont a szüléstől nagyon-nagyon féltem,hát az első szülésem alapján nem volt alaptalan a félelmem.Most,h a másodikat várom még jobban félek ,mert már tudom mi vár rám:-))Viszont reménykedem,h hátha könnyebb lesz mint az első.Egy biztos minden nehézséget és fájdalmat megér,ennél csodálatosabb dolog nincs az életben:-))
2013. nov. 19. 22:08
10/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm első! Igen, tudom, hogy semmi jelentősége, lesz ahogy lesz :) Könnyű szülést kívánok! :)
Kapcsolódó kérdések: