November végére kiírt kismamák választottatok már nevet a születendő babátoknak?
November végére vagyok kiírva,kisfiu lesz. Még mindig nem tudtunk megállapodni név illetően.Most még kettő között vacilálunk: Martin vagy Nolen.
Kinek melyik tetszik jobban?
Persze, már nyár elején döntöttünk :)
Nekem a Martin jobban tetszik! :)
Gratulálok a babához nektek is! :)
Első válaszadótól kérdezném,hogy a Nolen ennyre divatnév lenne? Én még csak most találtam rá,és úgy tudom,csak most 2013.okt 1-től anyakönyveztethető. Még a névnapját sem találtam meg. Érdekes,akkor lehet én vagyok lemaradva.
Kislányotokat hogy fogják hívni?
Második válaszadó: a ti babátokat hogy fogkák hívni??
Boldog babavárást mindenkinek :-)
2. vagyok. A mi kisfiúnk Gergő lesz. Nem befolyásolt minket a név gyakorisága. Csak azt tartottuk fontosnak, hogy menjen a vezetéknévhez és tetszen. :)
Én már nagyon várom, hogy megszülessen, annyira kíváncsi vagyok rá! :) Te hogy érzed magad? :)
Nekem alapban gerincproblémáim vannak (balesetből kifolyólag) ezért a hátam elég sokat fáj és a lábam is. A sok menés lefáraszt már,de hát a 38. héten szerintem ez nem is meglepő.
Már mi is kiváncsi vagyunk a kis jövevényre. Van már 1 kislányunk,ő is nagyon várja a kistesót.
Szia. Mi is eldontottuk mar eleg regen. Nekunk is kisfiunk lesz o a 2. Az elso Dominik a pici pedok Oliver lesz.
Nekem a Nolen jobban tetszik :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!