Kismamák, akik november közepére/végére vagytok kiírva, hol tartotok a készülődésben?
Én is majdnem kész vagyok már :) Nekem a kórházi táskából már alig hiányzik valami. (Apróságok, meg van amiből nem viszek sokat és majd pótolja a férjem pl. wc papír) A mosás-vasalás is kész van, minden ruhája elpakolva. Venni még kell ezt-azt, de azok is inkább a babakozmetikumok (bár rá is ér, mert eleinte patikait használunk). Még pelenkából kell plusz egy csomag, hogy egy ideig ne legyen rá gond :) A legnagyobb, ami hátra van, az a kiságy. Úgy volt, hogy kapunk, de úgy alakult, hogy mégis inkább veszünk egyet. De hétfőn azt is elhozzuk, mert akkor ér rá a férjem :)
Én nagyon izgulok már. Voltunk szülőszoba látogatáson, azóta már számolom a napokat, amik még hátra vannak. A pici rengeteget mozog. Én szerencsére jól vagyok, csak hamar elfáradok (lépcsőzés nem megy már :( ) Ezen kívül a gyomorsavammal szenvedek, de ennyi baj legyen :) Már csak 5-6 hét :)
Nekünk is első baba.
Hol fogtok szülni?
Kedves 3-as válaszoló: nagyon mosolyogtam, én is nov. 22-re várom és nekünk is fiú :)
A szobával nyár végére elkészültünk, de a pakolással még nem haladtam eléggé, még csak most állok neki. Nagyon álmos vagyok minden nap, de fájdalmaim nincsenek. Viszont nagyon izgulok, alig várom! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!