Ha november 7-11 kozott szülok valamikor. Akkor most a 8. Hónapban vagyok?
Figyelt kérdés
Teljesen összefogásnak a hetek....2013. szept. 13. 18:46
2/7 anonim válasza:
Szerintem most mehettel a 8.ba :)
3/7 anonim válasza:
Na ezzel én is mindig gondban vagyok, hogy akkor most hányadik hónapban is vagyok :D Így én inkább csak a heteket számolom, fogalmam sincs mikor hányadik hónapban vagyok. :D Most 31 hetes vagyok. Ez elvileg olyan 8. hónap lehet már. :D , de lehet még csak 7 nek számít :D Nov 11-15re vagyok kiírva.
4/7 A kérdező kommentje:
Mert ha úgy van, hogy 9. Végén szulunk, akkor 8.ban:) ha a 8. Végén, a9.be lépve akkor a 7.ben vagyok:)
A hetek sem világos, mert minden vizsgálaton mást mondanak:))))
2013. szept. 13. 19:14
5/7 A kérdező kommentje:
Az első fiam 19.re volt kiírva, 31.én harmadik indítáára pottyant ki:)
Remélem a karácsonyfát már nem piacokkal díszítem:D
Már így is nagy és nehéz....
2013. szept. 13. 19:17
6/7 anonim válasza:
Én azt olvsatam, hogy a hetek számát 4-el kell elosztani és igy megkapod a hónapok számát.
Szóval én 31 hetes vagyok akkor 31:4=7,75..........most lépek be a 8. hónapba :)
én nov.15-re vagyok kiirva :)
7/7 A kérdező kommentje:
Elképesztők a kiírásaim...telefonról nyomtam, és pár szót átjavított általa ismertres:) köszönöm, hogy így is kaptam válaszokat:))))
2013. szept. 14. 13:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!