15. -én voltan nögyogyásznál és 9 hetes terhességet álapitott meg. Én is kiszámoltam de nekem 10 hét jött ki akárhogy számolom. A baba CRL-je 25 mm ami 9 hetesnek felel meg. Szerintetek ez normális? November 4-én volt meg utoljára.
1 hét ide vagy oda nem nagy dolog. Egyrészt nem lehetsz tök biztos a fogantatás pillanatában, másrészt a babák sem fejlődnek teljesen pontosan egyformán.
S még az uh gépek sem mérnek egyformán, mivel más más doki kezeli őket. :)
Szerintem nincs itt nagy gond.
Az elején az én babám nagyobb volt, mint az átlag, utána kisebb...normális, makk egészséges gyerekként született időre.
én 7 hetes vagyok úgy, hogy október 26-án jött meg utoljára! szerintem tök normális!
Élvezd a babavárást :)
Kedves 3-as! Nem akarok a második válaszoló helyett válaszolni, de tudod, nem mindenkinek középidőben van a peteérése, sokaknak a menzesz után több héttel történik csak a megtermékenyítés. Gondolom, ilyesmi lehet az ő esete is!
Kedves kérdező! Nekem mensi szerint 9 hetesen 18 mm volt a baba, ez is kicsit kisebb a számoltnál, de van olyan, hogy később fogan a baba, ez nem gond!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!