Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti 2 hónapos, és 4-5 hós...

Ti 2 hónapos, és 4-5 hós terhesen elmennétek ismerős, vagy rokon ballagására és szallagavatójára?

Figyelt kérdés

2013. nov. 18. 15:08
1 2 3 4 5
 41/45 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. Még tervezzük a babát, és fel merült bennünk ez a kérdés eseményekről.
2013. nov. 19. 15:04
 42/45 anonim ***** válasza:
100%

Ühümm... Hát ez furcsa.

Mindenesetre nem eszik olyan forrón a kását, ráérsz ezen akkor gondolkodni, ha tényleg terhes leszel. Jóhogy nem azt akarod most kitalálni, hogy melyik egyetemre járasd majd a még meg sem fogant gyereket. Bőven lehet, hogy a szalagavatót meg a ballagást is nem terhesen vígan végigállod.

2013. nov. 19. 15:32
 43/45 anonim ***** válasza:
100%

Na ez most fâjt..!

felteszel egy kérdést ami még csak nem is aktuàlis. Ráadásul könyörgöm ne akarj 17 évesen teherbeesni. Fogalmad sincs mivel jár egy gyerek. Inkàbb tanulj még

2013. nov. 19. 20:53
 44/45 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, persze a te életed, de 17 évesen félig gyerekként szándékosan teherbeesni, felelőtlenség! Mèg érettségid sincs, nem próbáltad ki a főiskolai életet, gondolom a baràtoddal sem élsz együtt, munkátok meg szinte biztos, hogy nincs. Figyelj mielőtt meggondolatlan lennél, 21voltam mikor a fiam született, még egy évem volt a fősuliból,volt nyelvvizsgám, jogsim, egy szakmám, ahogy a páromnak is, 1éve éltem együtt a pàrommal, pont azelőtt jegyezett el, mielőtt meg tudtam a terhességet, amit nem terveztünk nagyon nem. Hetekig agyaltunk, kb az első hetet végig sírtam, pedig jòval előrébb voltam nálad, dolgoztunk is suli mellett, szüleim jò anyagi helyzettel rendelkeznek, elég önálló és felelősségteljes voltam akkor is, tele álmokkal, tervekkel. Nem volt könnyü, de aztán nagyon vártuk, sulimmal végeztem, dolgozunk, van egy lakásunk azóta, egy autónk, 3an élünk együtt, tartjuk el magunkat, az álmaim kicsit átszerveztem, nem bántam, hogy megtatrottam, de sosem lettem volna akkora marha, hogy szándékosan essem teherbe ilyen fiatalon, mert nehezebb így, kevesebb a szórakozás, lasabb az előre lépés, és te még csak egy tini vagy gondolom az enyémnél gyerekszülés szempontjából rosszabb helyzetben, ne legyèl hülye! Előbb nőj fel, tanulj majd utána babáz!
2013. nov. 19. 22:28
 45/45 A kérdező kommentje:
köszi utolsó válaszoló a meg győzést. Nem szeretnénk most gyereket, csak megfogalmazodott a kérdés bennnünk.
2013. nov. 20. 15:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!