Ti 2 hónapos, és 4-5 hós terhesen elmennétek ismerős, vagy rokon ballagására és szallagavatójára?
és az miért baj, ha látszódik a pocak ? talán titkolnod kell terhességed ? Én kimondottan szerettem, szeretem a pocakomat és nem zavar, hogy bárki tudja babát várok.
38+3 hkm
Ne haragudj, de én se értem a kérdést, azért megpróbálok válaszolni.
1. Elmennék-e? - Természetesen, ha 38 hétig képes voltam napi 2 órát bkv-zni, akkor kibírnám ezt is, pedig amúgy sose bírtam az álldogálás meg hasonlókat.
2. "Az volt a kérdés, hogy milyen ruhákba lehet menni alkalmakra " - ez terhességfüggő, én 4-5 hónapos terhesen néhány nadrágomon kívül minden ruhámat tökéletesen tudtam hordani, tehát én a csinos fekete egyberuhámban mentem volna ami még bőven jó volt rám akkor. De ha már minden kicsi akkor meg nyilván vennék valami csinos kismama ruhát, amit hétköznap is tudok hordani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!