Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti 2 hónapos, és 4-5 hós...

Ti 2 hónapos, és 4-5 hós terhesen elmennétek ismerős, vagy rokon ballagására és szallagavatójára?

Figyelt kérdés

2013. nov. 18. 15:08
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
55%
Hány éves vagy?
2013. nov. 18. 19:01
 32/45 A kérdező kommentje:
A én 17 vagyok a párom 19 éves
2013. nov. 18. 19:08
 33/45 anonim ***** válasza:
100%
Húha,akkor értem miért kérdezted meg.ha attól félsz,hogy látszik,nem valószínű,hogy fog,de ha már besikerült vállald is fel,hiszen nem sokára már a kezedbe lesz,nem bújhatsz el mindenki elől.
2013. nov. 18. 19:10
 34/45 anonim ***** válasza:
100%

Jaaaaaaa... jó, így néhány oldal alatt sikerült megértenem a kérdés lényegét :)

Menj el, ígyis-úgyis megtudják, az a ciki ha utólag derül ki, hogy emiatt nem mentetek, de amúgy ha olyan alkat vagy, simán találhatsz olyan ruhát amiben 5 hónaposan se látni.

2013. nov. 18. 19:15
 35/45 anonim ***** válasza:
15%
Az igen!Így tuti nem mennék el.Szégyent hozol a családra,meg a rokonokra...szánalmas vagy!!!
2013. nov. 18. 19:31
 36/45 anonim ***** válasza:
100%

Ha megszületik,akkor is értesülnek róla a rokonok,ismerősök,emberek úgy általában..Szóval teljesen mindegy,h azon fognak-e csámcsogni,h terhes vagy,vagy azon,h szültél...

Gondolom a szűk család/akikhez mentek,tisztában vannak az állapotoddal,így ők ezt természetesnek veszik majd,más meg kit érdekel?utcára sem akarsz kimenni hónapokig?

2013. nov. 18. 19:56
 37/45 A kérdező kommentje:
De utcára minden hová fogok menni, nem akarjuk a babát és pocakot titkolni, őrölünk neki. köszönöm a sok választ. ruha meg,ti mentetek-e eseményekre babát várva.
2013. nov. 18. 20:07
 38/45 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy írtam, az öcsém esküvőjére mentem 27 hetes terhesen. De terhes vagy már most ?mert azt írtad, hogy a szalagavató februárban lesz,ha akkor leszel 2 hónapos terhes, akkor még teherbe se estél...
2013. nov. 18. 20:57
 39/45 anonim ***** válasza:

Öcsém ballagásán az egyik osztálytárs kismami volt elég nagy pocakkal :)

Egyébként a húgom ballagására és a sógorom esküvőjére is elmegyek majd, ami májusban lesz abban a hónapban amikor szülni fogok :)

Vannak nagyon csini ruhák amiben csinos lehetsz, de közben meg egyáltalán nem biztos, hogy nagy lesz még a hasad, 4-5 hónapos terhesen még félidő előtt vagy, első baba így lehet éppen csak elkezd kerekedni a pocakod. Viszont nem nagyon értem, mert a szalagavató nem februárban van? Ha akkor leszel 2 hónapos terhes (tehát kb 8-9. hét a kimaradt menstruációtól akkor akárhogyan is nézem még nem is lehetsz terhes, tehát vagy idősebb terhes leszel vagy kamu a kérdés. Hány hetes vagy most?

Ha esetleg nem tudod akkor itt egy kalkulátor ami kiszámolja neked:

[link]

2013. nov. 19. 08:02
 40/45 anonim ***** válasza:
Na igen, ezt februári két hónapos terhességet nem értettem én sem... Kérdeztem is, hogy hogy a viharban van ez, de nem válaszolt a kérdező.
2013. nov. 19. 14:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!