Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szabad fogynom a 180 ch-s...

Szabad fogynom a 180 ch-s diéta mellett?

Figyelt kérdés
3 napja diétázok mégcsak, de már 1.5-2 kg-ot fogytam.Azt gondoltam, hogy ha diétára fognak akkor nem nagyon fogok többet hízni terhesség alatt, de hát hogy foggyak...kicsit aggaszt.Más is volt így, hogy fogyott diétázáskor?A babának nem lett baja?
2009. nov. 18. 17:34
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

szerintem ez csak víz. Ilyen kevés idő alatt ennyit képtelenség zsírból fogyni. Lehet kevesebbet ittál, vagy vizes voltál kicsit. 180ch egyébként jó sok, amellett nem nagyon fogsz fogyni :)

én 150ch-t eszem egy nap, 8kilót híztam fél év alatt :)

Ezt most nem bántásból írom, remélem nem sértődsz meg! Ha nagyon sok rajtad a súlyfelesleg és ennek akár a dupláját is megetted eddig, akkor talán előfordulhat...

Babának nem árt, ő elveszi ami kell. 58 kiló vagyok, 3és fél kilós a gyerekem... :)

38h km:)

2009. nov. 18. 17:49
 2/21 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy ez csak víz, de ismerem a testem, terhesség előtt sokat fogyókúráztam.Mindig gyorsan fogytam, egy hónap alatt 10 kilót simán leadtam.És bizony ebből most is fogyás lesz, ez a mennyiség se több, mint amennyit fogyinál szoktam enni...

De gondolom a védőnő is mérni fog, és úgyis szól, ha gázos a dolog, nem?

2009. nov. 18. 17:56
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

elmondanád az étrendedet?

bocsánat az off-ért, de nekem is van egy kis plusz és hátha nem híznék így olyan sokat

köszi

2009. nov. 18. 19:06
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

szia!

Szertintem ne aggódj, akik ellenőriznek ők majd figyelnek rád!

De tényleg leírhatnád, az étrended és hogy nonnan indultál és most hány kg vagy??!!Meg mindent!

2009. nov. 18. 19:38
 5/21 A kérdező kommentje:

Reggeli: 1 szelet Vollkorn kenyér (az a csomagolt Ceres kockaalakú), 1 szelet felvágott, 1 paradicsom.

Tízórai:1 narancs, 1 grapefruit

Ebéd:párolt pulykamell párolt zöldségekkel (az egészet egy tepsibe a saját levébe alufólia alatt megpároltam).Nem mértem az adagot, annyit ettem, amennyi pont eltelített.

Uzsi: 1 bögre tejeskávé (édesítőszeres)

Vacsi:Ebédből maradt pulykamell, 1 natúr Actívia joghurt.

Ezek mellett egész nap iszogatom a citromos édesítőszeres teát.

Nekem az az elvem, hogy vacsira semmi szénhidrát ( gyümi se, mert az is az), csak fehérje.

Régen is hasonlóan ettem amikor fogyiztam, csak most jobban odafigyelek a ch-ra.Ez a tegnapi kajám, de őszintén megmondva tegnap nem számoltam a szénhidrátot.

Ma tudtam, hogy napközben kevesebbet vittem be, ezért uzsira egy nagyobb banánt ettem :)

2009. nov. 18. 19:54
 6/21 A kérdező kommentje:
Ja a kilók...Volt rajtam a terhesség kezdetekor már +15 kiló felesleg.Gondolom ezért megy a fogyás gyorsan.24.hétig híztam 4 kilót, abból most olyan másfél lement.
2009. nov. 18. 19:57
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

Becsatlakozom a beszlégetésbe. Én 170-et ehetek meg naponta, 17 hetes korom óta diétázom, most vagyok 27 hetes, és eddig összesen 4 kg jött fel. MAgyarán nem fogytam mérleg szerint, de magamból biztosan ment le, mert látszik rajtam. Hallottam a védőnőmtől, hogy vannak kismamák, akik fogynak terhesség alatt a diéta miatt. Így szerintem nem gond, ha fogysz.

Amit leírtál étrendként, az szerintem nem volt meg 180 ch, de ez csak egy megjegyzés. Szóval edd meg szépen, amit lehet, és amíg a lurkó szépen fejlődik, nem gond a fogyás.

2009. nov. 18. 20:04
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

azt még megkérdezhetem, hogy te magad állítod össze az étrendedet vagy esetleg van valami ami segít?

a kenyeret, tésztát kerülöd teljes mértékeben?

nekem nem kell diétáznom még! 8 hetes terhes vagyok és van rajtam is majdnem 20kg plusz.

az első terhességemnél is ennyi volt, vele 6kg híztam nem volt gond, de most zavar nagyon.

bocsi hogy nem a kérdésre válaszoltam!

2009. nov. 18. 20:19
 9/21 A kérdező kommentje:
Én magam állítom össze.Kaptam a védőnőtől egy listát, amin néhány ilyen menüvariáció van, kiindulásnak jó, de nem nagyon követem, mert nincs mérlegem, és azon grammra pontosan fel van tüntetve, hogy miből mennyit kell enni.
2009. nov. 18. 20:51
 10/21 A kérdező kommentje:
A kenyeret nem kerülöm, de amikor csak tudok, teljeskiörlésűt veszek, hát a tésztát azt hanyagolom, mert nekem abból sokat kell ennem, hogy jól lakjak:)De ha beérném kevesebbel, akkor abból is ennék:)
2009. nov. 18. 20:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!