Szülés várható ideje? Melyiknek érdemes hinni?
Utolsó menszesz alapján számolt a védőnő, április 21-re írt ki.
12 hetes ultrahangon a doki április 16-ra számolt.
Nem tudom ezeknek az internetes teszneknek mennyire lehet hinni, de most végeztem el egyet, miszerint április 20-án lenne a nagy nap!
Persze tudom bármi lehet esetleg közbejöhet, de problémamentes terhesség esetén melyik dátum a döntőbb?
Köszönöm a válaszokat! :)
Végülis igen, nem sokat számít 5 nap eltérés ahogy első írta viszont azt sem szeretném, ha pl. a hamarabbi dátumot néznék, és emiatt fektetnének be, viszont az is megeshet hogy 2 héttel korában jön!
Lányommal a kiírt dátum utáni nap kellett befeküdnöm, másnap megindították a szülést.
Legelőször menzesz alapján számol, de ez csak hozzávetőleges, mert egyrészt nem mindig kérdezi meg, hogy napos a ciklus, másrészt, ha meg is kérdezi, nem biztos, hogy pont a nagykönyv szerint volt peteérésed.
A 12 hetes alapján már jobban lehet a baba méreteiből következtetni a korára, és így a peteérés idejére.
Én árpilis 30-ra voltam először kiírva, de az uh-k alapján aprilis 27-re hozták előre.
Az más kérdés, hogy a babákat mennyire érdeklik a számítások! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!