Ha már megvannak a tünetek, érdemes tesztet csinálni a várható/nem várható mesi előtt?
Figyelt kérdés
Még 3-4 nap van a mesimig, de olyan nehéz várni...a tünetek: rendkívüli étvágy, feszülő mellek, cigarettától való undor kb. két hete (ahogy egy kérdésemben is írtam már).
Vagy fölösleges ilyenkor tesztet csináltatni? Csak pénzkidobás?
2009. máj. 25. 10:26
1/3 anonim válasza:
ha két hete érzed a tüneteket, akkor azokat sajnos csak bebeszéled magadnak...legkorábban ugyanis mostanában érezhetnél bármit is, de valószínűbb, hogy csak a jövő héten. ettől még lehetsz terhes, de szerintem inkább bírd ki még azt a 4 napot.
2/3 anonim válasza:
Szia! En 4 nap mulva nem varom es csinaltam ma reggel egy erzekeny teszttel, mert nem birtam ki, de sajna - lett:( Szerintem erdemes mevarni a nemvart napjat, ha kibirod. Tudom nehez en sem birtam. Nekem is vannak tuneteim, etvagyam megnott, mindig ehes vagyok, szurkal a hasam, es egy kicsit erzekenyek a mellbimboim. Drukkolok neked ahogy + tesztelj!!
3/3 anonim válasza:
Szerintem még várj vele néhány napot. Ha korán tesztelsz és negatív lesz csak magadnak okozol egy nagy csalódást és még feleslegesen dobtál ki egy tesztet is. Az a 3-4 nap már nem olyan sok idő. Addig próbálj meg valami másra gondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!