Elvesztettem az eredeti XP cd-m, a kódok megvannak hozzá, most mit tudok csinálni?
Nem tudom, hogy a licensz szerződés milyen kitételt tartalmaz erre az esetre, ennek nézz utána, esetleg kérdezd meg az Microsoft Magyarországot a dologról. Amennyiben az internetről töltessz le XP telepítő CD-t, akkor a te eredeti kulcsoddal eredeti XP lesz belőle. Lényeg, hogy nyelv és tudás (home, prof...) szerint olyat keress amilyen kulccsal rendelkezel. Legjobban abban az esetben jársz, ha olyan CD image-et (képet) találsz ami az MSDN-ről lett letöltve és egyáltalán nem módosított.
Mindenesetre mielőtt bármit is letöltenél én felvenném a kapcsolatot a Microsoft Magyarországgal és megkérdezném, hogy ebben az esetben mi a pontos teendő, nehogy esetleg az eredeti XP kulcsoddal egy ellenőrzés kapcsán mégis kiderüljön, hogy a netről letöltés mégsem a megfelelő megoldás erre, hiába van eredeti kulcsod. Egy telefont megér...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!