Meddig szabad szedni az utrogestan-t?

Szia! szerintem sűrgősen beszélj erről az ovosoddal. Én utrogestant szedtdeem, de csak a 12-ik hétig volt szabad.
És több ismerősőm is van aki használta,orálisan és vaginálisan is és ők is csak a 12 hétig szedhették.Minél előbb hívd fel az orvosod és kérdezz rá!!!

Nekem is felirta az urrogestant,mert kab a 8-9.hetben szex utan barnaztam 1 kicsit.En nagyon rosszul voltam az Elevittol...es azt mondta a dokih h ha ne talan ezt sem birom szedni nyugodtan hasznalhatom kup kent is.En minden alkalommal rakerdeztem majd most a 2. trim. elejen azt mondtah teszteljem h ha nem szedem nem e pecsetelek,de hal' istennek nem es abba is hagyhattam.
Szerintem is hivd fel az orvosodat,1 telefon az nem nagy valami,es meg a sort sem kell "kiulni" a varoba 1 egyszeru valaszert.
Gratulalok a babahoz!
18 hetes pocakos

Szia! Én is utrogestant szedtem a 12. hétig, utána abba kellett hagynom.
21 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!