Az Utrogestan-t kezdjem el szedni ovuláció után egyből? Ki-hogy szedte?
Figyelt kérdés
Nálam van egy olyan probléma, hogy nem mindig reped meg a tüsző,de azért legtöbbször igen. Tegnap volt ovuláció,és a doki azt mondta,hogy az utrogestan arra is jó, hogy vastagítja a méhnyálkahártyát, így könnyítheti a beágyazódást. Most sajnos nem tudok eljutni hozzá, ezért kérdem, hogy szerintetek elkezdhetem szedni most?2010. jún. 4. 11:35
1/2 anonim válasza:
Ártani semmiképpen nem árt! Inszemes vagyok, és minden ovuláció után kell szedni (vagyis hüvelykapszulába kapom az utrot) és egészen addig, míg meg nem jön! Ha megjön, akkor abbahagyom, ha nem, akkor tovább kell a 12. hét végéig szedni. Tehát semmiképp nem árt, ha ovu után kezded!
2/2 anonim válasza:
nekem napi 2*1 hüvelykapszulát kell alkalmazni a biztonság kedvéért, nehogy vmi hormongond legyen a terhesség alatt, mert már volt vetélésem. Most vagyok a 7. hétben és tegnap kezdtem el a 30 szemes dobozt ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!