Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Magzatmozgás számolása -...

Magzatmozgás számolása - mikor kell orvoshoz/kórházba menni? SOS!

Figyelt kérdés
Sziasztok! Meg vagyok őrülve ettől a magzatmozgás-számolás mizériától. Eddig szinte számolnom se kellett, mert sokat mocorgott. Most kevesebbett, és leginkább kajálás után, és csak enyhébben. Mi az, amikor már dokihoz kell menni? Ha több órán keresztül nem érzem, és fel se tudom ébreszteni? Milyen tapasztalataitok vannak?
2013. nov. 15. 22:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
16%
Kedves 5ös.. nem én találtam ki.. A védőnőm és az orvos is ezt mondta.. Amúgy én is kismama vagyok és én is számolom.
2013. nov. 16. 16:23
 12/17 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a választ. Ma már sokkal többet mozgott a baba - kb. egyfolytában. A védőnő - végül megkérdeztem őt is - nekem is azt mondta, hogy ha fél napig nem érzem, akkor kell kórházba menni. Mondjuk ilyen hála Isten még nem volt.
2013. nov. 16. 17:01
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
3-as vagyok.. Örülök, hogy akkor minden rendben van.. Amúgy nem mondanék riogatásból semmit se, mert én se szeretném ezt másoktól.. De itt a közelben egy kismama a 37ik héten veszítette el a babáját.. Mert nem mozgott.. rá volt tekeredve a köldökzsinór és megfulladt.. Én csak azt osztottam meg, amit a védőnő meg az orvos mondott. Nem hiszem, hogy marhára nehezére esne bárkinek a számolás. Akinek meg nem tetszett, az meg rögtön lepontozott.. szép emberek vannak itt azért..
2013. nov. 16. 18:11
 14/17 anonim ***** válasza:
Fél napig? :O Hát van akinek egész nap nyugiban van a baba, most akkor minden második nap rohanjon kórházba? :/ főleg ha pl. 60 km-rel odébb van. Nekem se mozgott ma a kicsim, csak most este :) Minden védőnő mást mond szerintem.
2013. nov. 16. 22:09
 15/17 anonim ***** válasza:

Ma az en babam is nagyon nyugis volt egesz nap, kezdtem is megijedni, aztan lefekudtem, es akkor meg megallas nelkul oriasiakat rugott.

Az en vedonom azt mondta, az a lenyeg, hogy minden nap mozogjon.

Mondjuk mi vettunk magzati szivhang figyelot es amikor nem erzem par oraig mozogni, rahallgatok a szivveresre, nagyon megnyugtato.

2013. nov. 16. 22:28
 16/17 anonim válasza:
Nekem a "terhességi programban" benne van szintén, amit a védőnő adott, hogy a terhesség 34. hetétől számolni kell a magzatmozgásokat. És nekem is úgy van, hogy este 6-7-ig 20-at minimum össze kell számolni, ez le is van írva a papíromra. Az ébredést átlag 9 órában ítélték meg, ez is rajta van. Lehet, hogy hülyeség, de házi feladat, meg kell csinálnom. :) Vicces, mert van, hogy 9-kor kelek, 10-re már 20 mozgás bőven megvolt, máskor délután 5-kor jut eszembe, hogy jé, ma annyira nem mozgott, hogy el is felejtettem számolni. Ilyenkor jön a "felrázzuk a babát" hasmozgatás és már jön is a válasz rúgás. Hülyeségnek tartom ezt a 20-as, vagy 10-es számot, mindenki tudja, ismeri nagyjából a babájának az aktivitását, szerintem az ahhoz képest bekövetkezett extrém, vagy furcsa visszaeséses esetben kellene igazából orvoshoz fordulni csak, de ez az én privát véleményem.
2013. nov. 16. 22:35
 17/17 anonim ***** válasza:
Nekem is úgy kell számolnom, hogy ha este 6ig nincs meg a 20 mozgás, kórház. Papírra írni is kell, hánykor lett meg, védőnő adta, kórházi papír...
2016. szept. 16. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!