Mellsőfali lepénnyel 27. hét után is csak naponta ritkán érezhető magzatmozgás?
Figyelt kérdés
Akinek elöl tapadt a placenta, ti is csak alig éreztétek a babàtokat? Örülök, ha napi pár mozgás meg van. Az uh szerint egyébként minden rendben van odabenn.2013. okt. 2. 22:17
1/4 anonim válasza:
Mellső fali lepényem volt, a 13. héttől éreztem az első babámat, és mindvégig nagyon sokszor (és természetesen egyre erősebben). Az utolsó 3 hónapban már azt hittem néha, hogy kirúgja a berendezésemet a helyéről.
2/4 anonim válasza:
Szerintem ez baba függő is. Van amelyik baba aktívabb és van amelyik kevésbé az. Én 21 hetes vagyok szintén mellső fali lepénnyel és már 16 hetesen éreztem a kisfiam rúgását. Most naponta 6-7 alkalommal tuti, hogy beindul. Ma hajnali négykor például 30 percen keresztül mozgolódott. Addig persze én sem tudtam aludni :) Ne aggódj! Minden rendben van, csak most nyugisabb korszakát éli a babád :)
3/4 anonim válasza:
Nekem az első gyerekemnél hátsó falon/fundusban tapadt, a másodiknál mellső fali. Sztem iszonyatosan nagy különbség, az első fiam kirúgta hasamat már nagyon korán, most pedig sokszor csak befelé érzem és nyilván sokkal gyengébben is így. Nincs is időm annyit figyelgetni, tehát leginkább este, amikor aludnék akkor van időm ilyenre.
Én még csak 23 hétnél tartok, de tényleg hatalmas különbség (nálam) érzésben a kettő. (és nem, semmivel sem nyugodtabb baba, mint az első...)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Érezni már elég korán éreztem én is, de azt hittem, hogy így a 30. hét felé közeledve nekem is lerúgja majd az oldalbordám. Ismerek más kismamákat, akiknek hátul tapad és ők nagyon sokat érzik. Én meg teljesen oda meg vissza vagyok, ha napjában párszor beindul egy kis időre úgy, hogy lássam is. Amúgy pl. láttuk mozogni 2 héttel ezelőtt uh. alatt is, de érezni mégsem éreztem. :( Csak így hogyan fogom számolni a magzatmozgást, ha kérni fogják. Tőletek kérték a 32. hét után?
2013. okt. 3. 17:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!