Mennyi az az idő magzatmozgás nélkül, ami már aggodalomra adhat okot (36. hetemet kezdtem)?
Figyelt kérdés
Tudom,hogy már kevesebb a helye,viszont az én babám egész nap egyfolytában mozogni szokott az éjszakát kivéve.2013. szept. 24. 07:07
1/5 anonim válasza:
ha jól tudom meg van adva hogy napi azt hiszem 4 mozgás kell hogy elgyen, ha egy teljes napig nem érzzed mindenképp menj el orvoshoz.
2/5 A kérdező kommentje:
Ó.olyan nincs! :-)
Szerencsére!
Eddig úgy volt,hogy szó szerint egyfolytában,apró szünetekkel,most kb másfél hete meg mondjuk óránként biztos mozog,csak szokatlan azok után ami volt.
Meg felmerült bennem,hogy ha mondjuk várok órákat semmi,várok várok semmi akkor lehet-e gond már közben én meg csak várok,hogy leteljen a nap?
Szerencsére mondom ilyen nincs,de azért szeretem tudni,hogy ha ez és ez van mire készüljek.
2013. szept. 24. 08:12
3/5 Szaszuss válasza:
Nekem azt mondta az orvosom, hogy 10-6 mozgás a jó egy nap , ha csak 3 akkor mindenképpen fel kell hívnom és irány a kórház.
4/5 anonim válasza:
Nekem meg a védőmőn és a doki is azt mondta naponta 20 mozgás kell, hogy legyen.
5/5 anonim válasza:
Szia
nekem 10 mozgást mondtak :)
Mondjuk ő már be van nagyon lustulva, kevés a helye szegénynek már nagyon jó lenne ha megszületne :)
39+4 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!