egyik ismerősöm a 12. héttől érzi a babája mozgását, úgy hogy első terhessége. ezt még elhiszem, na de azt hogy a párja is érzi már??
6 hónapos a kislányom, a 18. héttől éreztem őt. de akkor sem voltam benne 100% biztos.
tényleg lehetséges ez? azt is mondta, hogy a lepény a méhszájon tapadt félig.
negatív hozzászólások kíméljenek légyszi, nem vájkálok más életében, csak nekem ez olyan furcsa, és kíváncsi vagyok rá, hogy másoknak mi a véleménye erről. ( na jó ez már vájkálás... de nincs semmi rosszindulat bennem)
Nem bunkozni akarok nem szokasom de szerintem belmozgast ereznek vagy nem tudom! Szamomra hihetetlen ekkor a magzat epphogy magzat és csak pár cm! Elso anyukak szerintem mindenki gondolkodott h magzat mozgas vagy más! Lassuk be nem egyértelmű mert nem tudja mit kell érezni!
2013. aug. 22. 21:05
2/14 anonim válasza:
Én 10 hetesen már éreztem a baba mozgását, első baba. Mindenki azt mondta, hogy ezek csak a beleim, én meg elhittem. Most 28 hetes vagyok, és ugyan azt a mozgást érzem amit 10 hetesen is csak persze jóval erősebben. Nem tudom mi az igazság, én hiszek benne, hogy már akkor is a babámat éreztem, de nem vitatkozok azzal sem aki azt mondja ez lehetetlen. Senkinek nem ártok azzal ha én így gondolom, hogy már 10 hetesen is a babámat éreztem, engem pedig boldoggá tett/tesz a gondolat. 100%-ra 19 hetesen mondtam, hogy igen ez a babám, mert akkor már ha mozgott látszott a pocakomon a kis "hullámzás". A férjem pedig szintén ekkor tájt kezdte érezni a babánkat. (Bár az enyém nagyon jó fej, ha várjuk, hogy mozogjon sosem mozog, én még csak csak szoktam látni és érezni, de a férjemnek órákig kell néznie, hogy a baba végre meg moccanjon. Szégyenlős vagy ilyesmi. :D ) Nem hiszem, hogy a babát érzik mozogni, a nő érezheti, de a férje szerintem még nem. De ha ez őket boldoggá teszi akkor érezzék. :D
2013. aug. 22. 21:12
3/14 anonim válasza:
Én a második babámat már szerintem érzem 14 hetesen... de csak szerintem ő az.. :D 11 hetesen éreztem valamit.. dehát olyan magasságban hogy olyan magasan a baba sem lehetett még.. behaluciztam.. :) Az első kicsimet 16 hetesen éreztem először, és akkor az tuti ő volt!
Tehát szerintem is csak bélmozgás. Dekitudja. :)
Azt szokták mondani hogy azok akiknek a hátsó falon tapad a csöppség azok érzik hamarabb.
15hkm
2013. aug. 22. 21:22
4/14 anonim válasza:
Én sem szoktam az ilyeneket elhinni, tutira szerintem nem érezheti. Én 18. héten éreztem először tutira, előtte ilyen talán baba, talán bélmozgás esetek voltak. Arra nem mertem volna mondani.
2013. aug. 22. 21:28
5/14 anonim válasza:
én valamit éreztem 1-2 alkalommal 12 hetesen, na de a párom csak a 20. héten, azt kizártnak tartom, hogy más megérezze, az akkor bélmozgás volt :)
31 hikm
2013. aug. 22. 21:29
6/14 anonim válasza:
Én azért gondolom, hogy azt még nem érezheti, mert mikor voltuk a 12. heti uh-n, a doki mutatta, és mondta, hogy nézzük meg mennyit forog meg bukfencezik már ilyenkor, de ezt persze még nem lehet érezni, mert olyan picike, de azért ő már sokat mozog. Tehát ezt arra mondta, hogy attól, hogy nem érezzük, még mozgolódik.
2013. aug. 22. 21:30
7/14 anonim válasza:
Barátnőm az első babáját korán érezte, nem tudom mikor, de a mostanit már 9 hetesen. Senki nem hitte el neki. :) A védőnő majd leesett a székről, alig akarta elhinni, ő is érezte. Nem bélmozgás volt.
Én csak 24 hetesen éreztem először a lányomat- a frász kerülgetett addig. Mindenkinek más.
Bár sanszos, hogy még nem a gyerek az, csak bélmozgás, levegő, hasonlók. De ki tudja...
2013. aug. 22. 21:33
8/14 anonim válasza:
Én is éreztem 12 hetesen. Csak akkor lettem tutibiztos benne mikor látszott az genetikai UH-n a mocorgás, és épp akkor éreztem én is. Mondtam a dokinak is, azt mondta, hogy simán lehet ilyen. De a párom csak jóval később érezte. Én nem tartom valószínűnek hogy 12 hetes babát érezzen az apuka. Talán a hasi ütőeret sikerült neki megtalálni.
2013. aug. 22. 21:40
9/14 anonim válasza:
Én 13. héttől érzem, pedig hátrahajló a méhem és mellső falu a lepény :-)
2013. aug. 22. 21:59
10/14 anonim válasza:
Elsőt 16.héttől éreztem, a másodiknál már 11-12.hét környékén éreztem ugyanazt, de szinte kizártnak tartom hogy apuka 12.héten érezze kívülről.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!